Oeps! Nóg een foutje ontdekt in de Harry Potter-reünie special

Celebs door Jennifer

Het lijkt alsof de makers van de Harry Potter-reünie special iets te enthousiast waren tijdens de productie en montage. Na de vergissing tussen Emma Watson en Emma Roberts werd nóg een foutje ontdekt in de special. Deze keer gaat het om de Weasley-tweeling. De twee broers nemen het wel op een leuke manier op.

harry potter reunie special montagefout weasley broers

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van de Harry Potter reünie op HBO Max

Weasley-tweeling

In de Harry Potter-reeks staan de tweelingbroers Weasley bekend om hun gemene pranks. Acteur Oliver Phelps (die George Weasley speelde) reageert dan ook grappend op de montagefout in de special. In de Harry Potter-reünie werden de namen van de twee broers per ongeluk (of expres) omgewisseld. Zelf vermoedt Oliver dat de makers dit gewoon expres deden: "Ik denk dat, na al die grappen van de afgelopen jaren, iemand besloten heeft om wraak te nemen." Who knows!

Emma Watson of Emma Roberts?

Dat de makers niet zo scherp waren tijdens de montage, is in ieder geval wel duidelijk. De fout rondom de Weasley-tweeling was niet de enige montageblunder. Fans ontdekten namelijk ook al dat de makers in de Harry Potter-reünie per ongeluk een jeugdfoto van Emma Roberts gebruikten in plaats van Emma Watson. Ha! Inmiddels zijn beide montagefouten hersteld, zeggen de makers. De Harry Potter-reünie is te zien op HBO Max. Helaas is deze streamingdienst op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland, maar het duurt vast niet lang meer.

Lees ook: Netflix komt met eigen ‘Harry Potter’-serie

Beeld: Getty Images