FOTO's: Boerin Michelle uit BzV bevallen van dochtertje

Celebs door Jordan

Boerin Michelle en haar partner Maarten zijn het jaar begonnen als ouders van hun eerste kindje. Op Instagram deelt de trotse moeder een zoete foto samen met Maarten en haar pasgeboren dochtertje Jasmijn. 

Lees ook: Sylvia uit Married At First Sight keert terug in het nieuwe seizoen

Huis vol kinderen

Michelle deelde op Instagram een foto van het gelukkige gezin. De trotse moeder plaatste bij de foto: "Op 16 november is onze allergrootste wens uitgekomen en is onze dochter Jasmijn geboren!." In een gesprek met RTL Boulevard laat de boerin weten: "We hebben de eerste weken er bewust voor gekozen om deze tijd te gebruiken om elkaar te leren kennen en te wennen aan elkaar. En daar zijn we zo blij mee". 

Boerin zoekt Man

Het programma draait vooral om boeren die op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Maar sinds 2008 komt het nu ook wel eens voor dat er een boerin meedoet tijdens Boer zoekt Vrouw. Zo deed ook Michelle in 2018 mee. Aan het eind van het programma koos Michelle voor Maarten met wie ze nog steeds dolgelukkig is. Dat Boer zoekt Vrouw vaak slaagt is geen leugen. In het voorjaar van 2021 bleek dat er in totaalnegentig "boer zoekt vrouw-baby's" zijn geboren. Dit aantal blijft dus ook nog stijgen, met een nieuw lid die zich bij de BzV familie mag aansluiten. 

Lees ook: De leukste, nieuwste series en films op Videoland in januari 2022

Beeld: Brunopress