Foto: Was Gordon met Rogier bij de Golden Globes?

Celebs door Redactie Ze.nl

Nog geen maand nadat tout la televisiekijkend Nederland zwaar teleurgesteld de finale van Gordon zag, duiken er alsnog roddels op over publieksfavoriet Rogier. De twee zouden namelijk samen bij de Golden Globes zijn geweest! Roddel & achterklap van de bovenste plank, maar we love it

Pilotenbril

Je moet namelijk écht een goed oog hebben om het te (willen) zien, maar op één van de foto's die Gordon op zijn Instagram plaatste, draagt de bekende presentator een spiegelende pilotenbril. En als je goed, heeeel goed kijkt, zien we daar toch iemand in de weerspiegelende glazen die verdomd veel op onze Leidse Rogier lijkt! Zou het...?

We hebben even goed voor je ingezoomd:

Lijkt toch echt verdomd veel op Rogier, nietwaar?! 

Contact

Alhoewel we natuurlijk hopen dat Gordon alsnog tot inkeer is gekomen, zijn we toch bang dat áls de twee nog contact hebben, het puur vriendschappelijk is. In een interview met RTL Nieuws liet hij onlangs weten dat ze nog steeds veel contact hebben. "Bijna dagelijks. We sturen berichtjes, ik heb hem verder nog niet gezien. We hebben het allebei druk, ik ook met mijn bedrijf." 

Aanzoeken

Ook liet de horecaman en vader van dochtertje Jaimy weten dat hij aan aandacht geen gebrek heeft, sinds de ontknoping van Gordon Gaat Trouwen heeft hij al meerdere liefdesbrieven en zelfs aanzoeken gehad! 

Of Rogier echt mee was naar de Golden Globes...? Wie weet. Zou zo leuk zijn, toch? #foreverteamrogier 

UPDATE: Inmiddels heeft Rogier gereageerd onder de foto... Hij is het niet. Meh.

Lees ook: Foto: Dit is de nieuwe vriend van Barbie