Lifestyle / Celebs
Celebs

Monica Geuze openhartig over vreemdgaan Robbert in de podcast Geuze&Gorgels

Er gaan de laatste tijd hardnekkige geruchten over de relatiestatus van Monica Geuze. Online wordt er veel geschreven dat het stel misschien wel uit elkaar is en dan vooral omdat Robbert zou zijn vreemdgegaan. In de podcast Geuze&Gorgels vertelt Monica dat dit ook echt haar grootste angst is. 

O no! Zijn Monica Geuze en Robbert Kroese uit elkaar?

Monica Geuze droomt dat vriend Robbert Kroeze vreemdgaat

Het is zo'n mooi koppel: Monica Geuze en Robbert Kroese. Of misschien zijn ze dat niet meer. Er gaan geruchten dat het stel na ruim twee jaar uit elkaar is. Juicechannel ontving al veel berichten over mogelijke problemen binnen hun relatie. Monica vertelt in de podcast Geuze & Gorgels meerdere keren ook over haar struggles. Ik heb een huis gekocht met mijn vriend, we wonen samen. Ik weet dat ik mijn hele leven met hem kan uitzingen. Ik heb alles wat ik ooit heb gewild." En toch houdt ze ook dat onrustige gevoel, dat ze denkt: "Vind je dit echt leuk? Of doe je het, omdat je moet volhouden? Er is altijd een hele dunne scheidingslijn. Ene dag denk ik 'o, het is fantastisch en geweldig' en andere keer denk ik 'wat een ontzettende druk van buitenaf om het maar vol te blijven houden." Oei... niet erg leuk voor Robbert, toch?

Robbert zoent met een andere dame?

Monica zelf heeft niet alleen een soort quarterlife crisis, er wordt namelijk veel gespeculeerd dat Robbert ook echt vreemd zou zijn gegaan tijdens oud en nieuw. Robbert zou namelijk met een andere dame hebben gezoend en die avond met haar mee naar huis zou zijn gegaan. Dit is nog niet bevestigd, maar dat Robbert vreemdgaat is wel de grootste angst van de influencer.

Nachtmerries

In een eerdere podcast vertelde Monica namelijk dat zij weleens gedroomd heeft dat haar vriend vreemd zou zijn gegaan. "Daar was ik toen op zijn minst verontwaardigd over." Andersom is dit overigens net zo, want ook Robbert droomt over Monica die vreemdgaat. "Dan wordt hij de volgende dag ook echt een beetje boos op mij", vertelde Monica in Geuze&Gorgels. 

Foto: RTL

Lees ook: Shani van Ex On The Beach betrokken bij heftig auto-ongeluk