Huh? Tony Junior beleeft intieme dag met Bachelor-deelneemster

Celebs door Elsemieke

Inmiddels is het alweer even geleden dat Tony Junior samen met Videoland op zoek ging naar de liefde in De Bachelor 2021, maar we weten allemaal nog hoe dat is afgelopen. Tussen winnares Julia en Tony liep het helaas spaak. De dj heeft het echter nu heel gezellig met een ándere deelneemster uit De Bachelor 2021!

Tony Junior heeft het wel heel gezellig met Bachelor-deelneemster

Tony Junior heeft er maar een druk uitgaansweekend opzitten. Niet alleen werd hij bij het Emporium festival gespot met De Bachelors Diva, maar ook plaatste hij een paar zwoele foto's met India van De Bachelor op zijn Instagram page. En zijn volgers waren behoorlijk in shock. Tijdens het programma beleefde hij met India een romantische date in het Amfitheater van Pula, maar uiteindelijk besloot Tony toch om India geen roos te geven en haar naar huis te sturen. Kennelijk hebben de twee het alsnog met elkaar naar hun zin, want de twee zaten er erg intiem bij op Emporium. 

"Give it a try"

Het was allemaal erg verwarrend omdat hij eerder die dag al een foto met Diva plaatste. “Huh?”, schreef Tony in de caption bij de foto, alsof hij het zelf ook allemaal niet meer goed wist. Zijn volgers zijn sowieso enthousiast over een mogelijke hereniging tussen de twee. “Jullie blijven echt fantastisch om te zien samen. Give it a try mensen, give it a try.” 

Foto: RTL

Lees ook:Zien: Tony Junior gespot met de ex van Bram Krikke