Married at First Sight-Stephan en Patricia doen boekje open over reden van breuk

Celebs door Elsemieke

Lange tijd leek het goed te gaan tussen Married at First Sight-Stephan en Patricia, maar in de maanden na de opnames maakten de twee alsnog een einde aan de opluikende romance. Althans: Patricia hakte die knoop door. Aan RTL Boulevard legt zij uit hoe dit precies zit. 

Married at First Sight-Stephan en Patricia

Ze leken een droomkoppel: de goedlachse Patricia en de enthousiaste Stephan. Hoewel ze tijdens de beslissingronde nog volmondig ja zeiden om hun huwelijk nog een kans te geven en uit te zoeken of er toekomst in zat, trok Patricia uiteindelijk de stekker uit de relatie. Bij RTL Boulevard licht ze haar keuze verder toe. “Je kunt heel negatief kijken van dat het niet gelukt is, maar je kunt ook kijken naar de dingen die wel leuk zijn. We hebben samen een heel mooi avontuur beleefd. We zijn nog steeds keigoed met elkaar en we zijn maatjes.”

Waarom werkte de relatie niet?

Patricia begint haar verhaal dat ze drie weken geleden voelde dat ze "aan het uitchecken" was. Ze hoopte dat het gevoel alsnog kwam, maar dat gebeurde niet. "Hij verdient iemand die er 100 procent voor gaat." Stephan voelde uiteindelijk ook aan haar "dat dit hem niet ging worden." Patricia vindt Stephan een gouden vent, maar mist de vonk. Ruzie is er dan ook niet tussen de twee. "Ik ben blij dat ik nu weet dat er nog lieve mannen bestaan", concludeert Patricia. 

Laura Married at First Sight deelt een kiekje uit de oude doos

Tijd voor een nieuwe vlam voor Married at First Sight-Stephan en Patricia?

Is Patricia alweer toe aan een nieuwe vent in haar leven? “Ik denk nu wel even: rustig aan, maar er komt ook weer een tijd dat je daar wel weer voor openstaat.” Ook Stephan staat nog niet open voor een nieuwe relatie. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt en ik laat het helemaal over mij heenkomen, maar nu even niet. Het is goed zoals het is, maar het is ook even goed voor wat het nú is.”