Zien: Tony Junior gespot met de ex van Bram Krikke

Media door Elsemieke

Didi Shanna en Bram Krikke gingen onlangs na een relatie van vier jaar uit elkaar. Beiden kregen al snel een ander. Bram Krikke ging er vandoor met model Robin Holzken en Didi had het heel gezellig met TikTokker Tijn. Inmiddels is Didi alweer met een ándere bekende influencer gespot. 

Tony Junior flirt erop los met bekende Ex On The Beach-ster

Zijn Tony Junior en Didi Shanna aan het daten?

 

Tony Junior zocht vorig jaar de liefde in het programma De Bachelor, maar helaas mocht dit niet baten. Didi Shanna en Bram Krikke leken een fantastisch koppel, maar uiteindelijk hadden ze beiden oog voor iemand anders. Nu is ook die relatie van Didi voorbij en ze lijkt ze het gezellig te hebben met niemand minder dan Tony Junior, bekend als dj en natuurlijk van zijn deelname aan De Bachelor. Ook heeft hij een langere tijd een relatie gehad met zangeres Maan. Nu is Tony alweer een tijdje single, dus wellicht klaar voor een nieuwe relatie?

'Lelijke motor'

Didi en Tony plaatsten een foto op Instagram waarop ze op een motor zaten. "Vrrummmmmm", schrijft Didi bij haar foto, en Tony schrijft "happy kid…" als bijschrift. Niet zo gek, zou je denken. Het is echter exact dezelfde motor! Ook zien we op de foto van Tony een persoon in de weerspiegeling staa die enorm veel op Didi Shanna lijkt. Didi heeft ook gereageerd op de foto van Tony! "Lelijke motor", schrijft ze eronder. Of de twee meer dan vrienden zijn is natuurlijk even afwachten. 

Foto: RTL