B&B Vol Liefde-kijkers zijn niet erg onder de indruk van single Alexandra: "ik krijg echt errors"

Media door Jennifer

Ook Walter in B&B Vol Liefde is het alweer tijd voor de laatste vrijgezel. Het is de tantralerares Alexandra (55), die als laatste haar entree maakt in de Bed & Breakfast van de zogenoemde tantragod. Het lijkt op het eerste gezicht een match made in heaven, maar het blijkt toch niet helemaal een gevalletje love on first sight. De kijkers zijn in ieder geval niet erg onder de indruk van "Aleggandra", maar ook Walter heeft z'n twijfels bij de enthousiaste dame.

Walter in B&B Vol Liefde

Na het vertrek van de vriendinnen Claudia en Anne keerde de rust nogal terug in de Bed & Breakfast van Walter uit B&B Vol Liefde. Hij had daarna wel nog Ingrid en Corina, maar inmiddels is ook Ingrid (met een bang) vertrokken uit de B&B. Gelukkig blijkt Corina zeker wel potentie te hebben als partner voor Walter. Ze groeien in aflevering 26 in ieder geval meer naar elkaar toe, wanneer ze van hem een healing krijgt. Door tijdens een sessie 'liefde aan haar buik te geven' hoopt Walter dat hij dichterbij Corina komt. Ze wordt vervolgens wel emotioneel geraakt, zodra hij "sorry" zegt. Volgens haar zit er veel trauma in haar buik, door mannen die over grenzen zijn heengegaan. "Dat raakt gewoon heel diep. Dat hij als man zijnde die erkenning geeft, is heel bijzonder," legt ze uit.

Ondertussen heeft Walter kennisgemaakt met alweer zijn laatste vrijgezelle dame: de 55-jarige Alexandra. Zij is tantralerares, waardoor ze net als hij dus veel ermee heeft. Dat klinkt als een goed pluspunt voor hun relatie. Toch laat ze de B&B-eigenaar ook meteen twijfelen. "Er zijn verschillende soorten tantra," legt Walter uit. "Ik hoop dat ze niet zo trekkerig is. Met tantra kan je heel puur omgaan, maar je kan ook beïnvloeden. Ik ben heel benieuwd hoe zij ermee omgaat."

Kijkers niet onder de indruk van Alexandra

Wanneer de kijkers van B&B Vol Liefde Alexandra voor het eerst zien, zijn ze in ieder geval niet erg impressed. De vrijgezelle dame blijkt weer een geval apart. Zo haalt ze onder andere een houten penis uit haar koffer. Volgens haar moest ze deze gewoon meenemen. "Die hoort er gewoon bij en staat altijd in mijn ruimte," vertelt ze. "De meeste mensen kijken ernaar van: die is groot, maar daar gaat het helemaal niet om. Het gaat erom hoe je in je lichaam zit, hoe je je lichaam gebruikt, hoe bewust je bent van jezelf."

Het lijkt er hierdoor wel op, dat ze zeker iets van plan is met haar komst. Ja, Walter inpakken natuurlijk. Ze gooit ook zeker al haar charmes in de strijd, vooral door een heleboel oogcontact te maken. Daarnaast houdt ze net als Walter erg van dansen. Deze passie gebruikt ze maar al te graag om hem om haar vinger te winden. Alleen helpen haar pogingen niet om de kijkers onder de indruk te maken:

Trucjes

Walter heeft overigens wél door, dat Alexandra inderdaad veel oogcontact probeert te krijgen. Alleen doet het hem vrij weinig, dat merkt ook de vrijgezelle Corina. "Het viel mij op dat Walter niet echt naar haar toetrok," zegt ze. Het komt doordat Walter niet echt een fijn gevoel krijgt bij het oogcontact, zo vertelt hij voor de camera. "Ik merk dat ze veel oogcontact probeert te krijgen. Zo'n gevoel van: kijk, hier ben ik, ik dans zo mooi en ik ben zo mooi. Zie je me wel?" reflecteert hij. Vervolgens zegt hij dat dit gedrag volgens hem valt onder de noemer 'trucjes'. Dat terwijl hij liever kwetsbaarheid en zachtheid ziet. "Ik hoef niet verleid te worden," zegt hij. "Dat heb ik gehad. Dat vind ik niet meer interessant."

Lees ook: Weinig animo voor dans met B&B Vol Liefde-Walter en Joy op Schiphol: "Er was niemand"