B&B Vol Liefde-Walter reageert op zijn bullsh*t-opmerking tegen Ingrid: "had ik anders kunnen uitleggen"

Media door Jennifer

Inmiddels zijn de kijkers van B&B Vol Liefde helemaal gewend geraakt aan de nieuwe B&B-eigenaren, waaronder de bijzondere, in onze ogen spirituele B&B-eigenaar Walter. Wekelijks zien we hoe hij allemaal energieën uitwisselt met de vrijgezelle vrouwen in zijn Bed & Breakfast. Hij danst graag, maar praat minder makkelijk over zijn gevoelens. Dat zagen we tijdens zijn diepgaande gesprek met de single Ingrid, waar hij een bullshit-opmerking gaf over 'verkoudheid'. De reactie ging viral en leverde wat kritiek op, al blijkt Walter hier ook spijt van te hebben.

Walter over de bullshit-opmerking in B&B Vol Liefde

Nu er alweer drie weken voorbij zijn in B&B Vol Liefde, kan het niet anders dan dat er afscheid is genomen van vrijgezellen. Ook bij de Bed & Breakfast van Walter lopen weer twee kersverse vrijgezelle dames rond. Zijn eerste twee, spirituele dames Claudia en Anne zijn inmiddels allebei vertrokken, dus is het tijd voor een nieuwe portie potentiële liefdes. Overigens werd hij niet helemaal alleen achtergelaten, want Ingrid was er al wel bijgekomen als derde persoon. Maar na het vertrek van Anne bleef ze niet lang in haar eentje. Ze heeft sinds kort gezelschap gekregen van de vrijgezelle Corina, die nogal wat inbreuk doet op de rust in de Bed & Breakfast. Ze blijkt namelijk graag het woord te nemen en praat een stuk meer dan haar mede-vrijgezel Ingrid.

Al heeft zij eerder wel een diepgaand gesprek gevoerd met Walter. Ze hebben over aardig wat dingen gepraat, maar soms had hij ook wat moeite met praten over zijn gevoelens. Zo gaf hij volgens Ingrid op een gegeven moment een bullshit-opmerking. Ze vroeg hem "of hij zich wel voelde aangetrokken", waarop hij reageerde: "Vind je het goed als ik morgen antwoord geef? Ik voel me verkouden." Huh, wat?

Spijt van opmerking

In een recent interview met RTL Boulevard blikt Walter terug op wat momenten in B&B Vol Liefde, waaronder natuurlijk de beruchte opmerking tegen Ingrid. Niet alleen Ingrid was verbaasd, maar ook op socialmediakanaal X (voorheen Twitter) gingen mensen er wel over los. Walter laat weten dat hij toch wel spijt heeft van zijn bullshit-opmerking. "Daarmee bedoelde ik dat ik niet goed kon voelen, wat ik nu echt van haar vond," legt hij erover uit. "Ik wil daarbij bij mijn gevoel kunnen komen om dat echt goed onder woorden te kunnen brengen. Dan stel ik dat liever uit." Al geeft hij toe, dat hij het in de aflevering niet erg goed heeft overgebracht: "Ik had het ook even anders kunnen uitleggen."

Niet spiritueel

In de afleveringen zien we regelmatig een dansende Walter en horen we de ene na de andere opmerking over spiritualiteit, tantra en diverse energieën. Daardoor zien een hoop kijkers de B&B-eigenaar als iemand, die gek is op spiritualiteit. Toch blijkt hij minder spiritueel dan we denken, zo vertelt hij aan de verslaggever van Boulevard. Hij noemt zichzelf juist "heel simpel". Voor hem is zijn tempel het belangrijkste en dat hij lekker veel mag dansen. Dus het is belangrijk dat zijn nieuwe partner de liefde voor dansen met hem deelt.

Wie dat gaat worden, dat is natuurlijk nog even afwachten. Al heeft hij sowieso nog steeds contact met Claudia. Het was namelijk al uitgelekt, dat hij in de toekomst retraites gaat doen met haar en nu bevestigt Walter dit zelf ook. Hij gaat haar assisteren, als zij de retraites geeft in zijn Bed & Breakfast.

Lees ook: Wil je zien: Bram Krikke en B&B Vol Liefde-Claudia dansen samen in video