B&B Vol Liefde-Walter zoekt spirituele vrouw: "liefst ook nog ervaring met tantra"

Celebs door Rochèll

Eindelijk is het weer zover: het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is in zicht. Gisteravond zijn de kandidaten van het derde seizoen bekendgemaakt. Eén van die kandidaten is Walter (54). De B&B-eigenaar woont in het Franse Corrèze en hoopt een vrouw te vinden met wie hij zijn 'zelfgecreërde tempel' kan delen. Zijn voorkeur ligt bij spirituele vrouwen. "Ik geniet van aanraking en intimiteit vind ik erg belangrijk", vertelt hij tegen RTL.

B&B Vol Liefde seizoen 3: Walter

Zoek je een doorsnee B&B? Dan ben je bij Walter aan het verkeerde adres. In zijn B&B staat spiritualiteit centraal. Zo kunnen de gasten ook deelnemen aan verschillende workshops, als dans en yoga. Maar ook tantra-workshops worden aangeboden. Voor Walter is tantra erg belangrijk. "Ik geloof in energie-uitwisseling. Dat is voor mij een groot onderdeel van liefde en houden van", vertelt hij. Om zijn passie voor spiritualiteit te delen, zoekt Walter een partner die hier ook interesse in heeft. Als zijn toekomstige vrouw ook nog eens workshops wil geven én ervaring heeft met tantra, dan is dat al helemaal mooi meegenomen. 

Carrièreswitch

Afgelopen jaar kocht Walter een gebouw in Frankrijk, waarna hij de locatie omtoverde tot een B&B genaamd 'Le Domaine Vert'. Een behoorlijke carriereswitch. Hiervoor was de deelnemer van het derde seizoen van B&B vol liefde namelijk werkzaam in het bedrijfsleven. Hij besloot zijn familiebedrijf te verkopen en vertrok richting Frankrijk. Twintig jaar geleden volgde Walter een opleiding tot mind- en bodycoach, waarna zijn interesse onder andere energieën en tantra zijn ontstaan.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Natasja en vriend brengen kerst door in ziekenhuis: "sluipmoordenaar"