Lifestyle / Celebs
Celebs

Tanden van Carice van Houten stelen de show bij Jinek

Carice van Houten zat maandagavond bij Jinek aan tafel om te praten over haar nieuwe serie Red Light. De indrukwekkende thriller heeft ze samen met Halina van Reijn geproduceerd en is nu al bekroond. Over kronen gesproken... Op Twitter raken kijkers juist niet uitgesproken over het gebit van Carice.

red light

Lees ook: Meghan en Harry kondigen babynieuws aan met deze lieve foto

Gebit

Tanden bleken, rechtzetten of facings, het lijkt ons de meest normale zaak voor een Bekende Nederlander. Vooral voor iemand als Carice, die dankzij haar rol als Melisandre in Game of Thrones internationaal een bekend gezicht is geworden. 

Toch raakt het internet niet uitgepraat over haar veranderende gebit. Vijf jaar geleden waren Carices tanden al het onderwerp van gesprek na een tv-optreden. "Mensen denken: het is de druk van Hollywood," verklaarde de actrice destijds. "Maar dat heeft er helemaal niks mee te maken. Ik heb het puur voor mezelf gedaan. Hollywood zou het waarschijnlijk nog witter willen hebben." Carice verklaarde ook dat ze altijd al een slecht gebit heeft gehad.

Ook nu staat haar gebit weer in de spotlights. 

Red Light

Carice was bij Jinek om te praten over Red Light, de tiendelige dramaserie die zich afspeelt in de rosse buurten van Amsterdam en Antwerpen. De serie is geproduceerd door Man Up, het productiebedrijf van Carice van Houten en Halina Reijn. De twee spelen zelf de hoofdrol in de serie. Carice vertolkt de rol van sekswerker Sylvia. Red Light zal dit jaar op NPO 1 te zien zijn.