Babynieuws! Ex-soapie Pip Pellens in verwachting van eerste kindje: "al tijdje bezig met een projectje"

Celebs door Jennifer

Nadat het bekende, jonge acteurskoppel Pip Pellens-Wessels (29) en Pim Wessels (32) een paar jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt, mogen ze binnenkort ook beginnen aan een kinderkamer. Het stel meldt namelijk op Instagram, dat ze over een paar maanden hun eerste kindje verwachten. Aww!

Eerste kindje van Pip Pellens en Pim Wessels

Pak de beschuit met muisjes er maar vast bij, want over een paar maanden verwelkomen acteurs Pip Pellens-Wessels en Pim Wessels hun eerste kindje. Dat laat het jonge koppel samen weten via een Instagrampost. In een korte video zie je Pip met een mooie baby belly. "Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje," schrijven ze in het onderschrift. "Over een paar maanden zijn we niet meer met z'n tweetjes." Wat leuk!

Getrouwd

Pip en Pim zijn in de BN'erwereld toch wel één van de meer perfecte koppels. Zo kennen ze elkaar inmiddels alweer elf jaar. Nadat Pip een hele tijd in Nederlands bekendste soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden heeft gespeeld, ging ze op een gegeven moment haar eigen weg. Maar goed ook, want in 2012 leerde ze vervolgens Pim kennen tijdens de musical Lover of Loser. De liefde ontstond letterlijk op de bühne, waar ze elkaars tegenspelers waren. Alleen namen ze de verliefdheid dus ook over naar hun leventjes off stage. In 2015 deden ze daarna mee als koppel aan Dance Dance Dance, waar ze hun dans skills lieten zien. Ze gingen er namelijk met de hoofdprijs vandoor. Een aantal jaar later verzegelde het koppel hun relatie met een ring en stapten ze in het huwelijksbootje.

Naast dat ze ieder hun eigen ding doen, begonnen ze ook ooit samen de podcast Prela/Rela. De laatste aflevering stamt wel uit vorig jaar april, maar volgens het koppel is het nog niet de állerlaatste. "Geen zorgen, we'll be back," staat in de laatste Instagrampost.

Lees ook: Pip Pellens over haar (on)zekere momenten