Zien: zo ziet de zoon van Erik de Vogel er uit, Vince de Vogel

Celebs door Elsemieke

Als je een trouwe kijker van de soap Goede Tijden Slechte Tijden bent, dan weet je ongetwijfeld wel dat Ludo en Janine in het echte leven óók een setje zijn. De twee hebben zelfs een prachtige dochter. Daar blijft het echter niet bij, want Erik de Vogel heeft ook nog een zoon: Vince De Vogel.

Zo ziet de echte zoon van Ludo Sanders eruit: Vince De Vogel

Niet alleen in de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden, maar ook in het dagelijkse leven zijn Ludo en Janine een setje. Hun echte namen zijn Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Schreven we eerder al wie de echte dochter van Erik Vogel en Caroline de Bruijn is, nu wordt het tijd om de zoon van Erik te onthullen. Ludo heeft in GTST heel wat kinderen rondlopen, maar zijn échte zoon is niet te zien in de serie. En dat is best zonde, want zijn zoon - Vince De Vogel - is namelijk een knappe muzikant.

Zoon van Erik de Vogel: Vince de Vogel

De zoon van de GTST-acteur heet Vince de Vogel en is niet de zoon van Caroline, maar komt uit een eerder huwelijk van zijn vader. Vince de Vogel is niet veel op de voorgrond te vinden in de media en al helemaal niet als acteur, maar is vooral met muziek bezig. Op zijn Instagram staan een aantal foto's uit zijn nieuwste videoclip, want de zoon van Erik Vogel kan nog zingen ook. Wij zijn benieuwd hoe hij het verder gaat schoppen, net als zijn vader Erik misschien?

Lees ook: Hoe gaat het met Adje van Mooi! Weer De Leeuw? ‘Ik word nog dagelijks herkend’