Lifestyle / Celebs
Celebs

Belachelijk: fan vraagt Pip Pellens of ze zwanger is vanwege 'kleine bolling'

Wie de ongemakkelijke vraag 'ben je zwanger?' weleens gesteld is, weet hoe vervelend het kan zijn. Zéker wanneer je geattendeerd wordt op je beginnende buikje, waar feitelijk alleen chips en chocolade in zit. Dus toen we een fitte Pip Pellens strak in d'r velletje voorbij zagen komen op Instagram en 'De Ongemakkelijke Vraag' tussen de reacties zagen staan, schoten onze nekharen spontaan overeind. Haar reactie? Die was gelukkig opvallend coulant.

Nasibuik

De reactie onder de foto van Pip, waarop ze in een bikini ligt te zonnen, luidt: 'Zie ik daar een kleine bolling in je buik?😊' Gelukkig weet Pip het weg te lachen en reageert: 'Jaa, so much nasi.' Op zo'n moment lijkt dat maar de beste manier om ermee om te gaan.

'De Ongemakkelijke Vraag'

Hoewel de persoon in kwestie wellicht geen kwaad in de zin had, kan een dergelijke vraag wel degelijk voor onzekerheid zorgen. Een friendly reminder: in het tijdperk waarin body positivity nota bene zo centraal staat wordt de vraag 'ben je zwanger?' zelden tot nooit op prijs gesteld. Niet alleen zeg je feitelijk dat iemand te dik is, ook weet je niets over de gevoeligheid van het onderwerp. Je weet bijvoorbeeld niet of de persoon in kwestie problemen heeft met zwanger worden. Dus onthoud: wanneer het zover is, hoor je het vanzelf wel. 

Lees ook: Foto: Jan Versteegh wordt opnieuw vader

Beeld: Brunopress