B&B Vol Liefde-Natasja en vriend brengen kerst door in ziekenhuis: "sluipmoordenaar"

Celebs door Elsemieke

Ze was een ware kijkcijfer hit: in het Franse dorpje Blèves toverde Natasja een watermolen om tot een stijlvolle B&B. Na de opnames werd ze verliefd op een oude bekende. Van een eerste romantische kerst bleek geen sprake, want de kersverse lovebirds brachten de dagen door in het ziekenhuis.

B&B Vol Liefde-Natasja en vriend tijdens kerst in ziekenhuis

Natasja woonde in Haarlem, maar verlangde naar rust en natuur. Vier jaar geleden waagde ze de sprong en emigreerde ze naar Frankrijk, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. B&B Vol Liefde schoot te hulp, maar de selectie aan mannen bleek niet te passen bij de goedlachse Natasja. Na de opnames gebeurde er zoveel: haar hart ging sneller kloppen door de aanwezigheid van haar nieuwe liefde Huub. "De sleutel naar mijn hart is gevonden", schreef ze op Instagram bij een foto met haar nieuwe liefde. 

Toch heeft het kersverse stel de kerstdagen in het ziekenhuis doorgebracht. En het had veel erger af kunnen lopen! Natasja en Huub kampten met een koolmonoxidevergiftiging, oftewel: ‘de sluipmoordenaar’. Je kunt hierdoor al snel bewusteloos raken en uiteindelijk kan het ook dodelijk zijn. Huub en Natasja kwamen er gelukkig - op het ziekenhuisbezoek na - goed vanaf. 

Levensreddend middel

“Gelukkig kunnen we het nog navertellen en waren we in een goed ziekenhuis in Nederland”, schrijft ze op Instagram.Vooral Huub is er niet best aan toe en moet twee nachten in het ziekenhuis blijven, ligt Natasja toe aan RTL Boulevard. Dat Natasja en Huub het na kunnen vertellen komt door de koolmonoxidemelder dus Natasja raadt iedereen aan er een aan te schaffen. "Het kan je leven redden." Natasja en Huub gaan nu genieten van de feestdagen samen. "We wensen iedereen een liefdevol en gezond 2023.”

Ondertussen zien we vanavond op RTL de nieuwe B&B eigenaren die zich voorstellen. Wij kunnen niet wachten tot B&B Vol Liefde seizoen 3!