Hier kan je Kim uit 'Een Jaar Van Je Leven' al van kennen

Celebs door Elsemieke

Nu 'Een Jaar van Je Leven' op de buis is, kunnen we weer smullen van het wel en wee van de kandidaten die een miljoen proberen te winnen. In Een Jaar van je Leven draait het natuurlijk ook om survivallen. Eén van de kandidaten die zich daar mee gaat bezighouden, is Kim van Deelen. Ze deed al eens mee aan een ánder programma.

Hier kan je Kim van Deelen uit Een Jaar van Je Leven al van kennen

Het begint inmiddels wel een beetje standaard te worden: veel kandidaten van reality programma's zijn eerder al eens met hun gezicht op de buis verschenen. Zo kan je Kim uit Een Jaar van Je Leven al kennen van een ander programma. Veronica Superguide ontdekte dat ze al eens opdook in Temptation Island. De nu 23-jarige blondine wist niet goed wat ze wilde met haar leven na haar vertrek bij Defensie en besloot daarom zich daarom een jaar op te laten sluiten voor de spelshow.

 

Kim van Deelen in Een Jaar van je Leven én Temptation Island

“Ik heb al wat ervaring in de reality-wereld: ik deed ooit mee aan Temptation Island. Een Jaar Van Je Leven past beter bij me, denk ik. Ik ben vrijgezel, en het zou best kunnen dat ik ook nu op zoek ga naar de liefde. Oud, jong, vrouw, man, donker, wit; dat maakt me helemaal niet uit. Ik val op iemands energie”, zo meent Kim. Seks op tv zou ze best kunnen hebben. “Ik ben daar niet zo preuts in.” Ze twijfelde dan ook of ze haar vibrator niet mee moest nemen. Of ze dat uiteindelijk heeft gedaan, vertelt ze niet.

Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 3 is in de maak (en je kan je nog opgeven)