Goed nieuws: B&B Vol Liefde seizoen 3 is in de maak (en je kan je nog opgeven)

Media door Elsemieke

Hoewel er op dit moment volop realityprogramma's op Videoland te volgen zijn, blijft er toch één programma dat ons hart heeft gestolen en dat is B&B Vol Liefde. In het programma zien we verschillende eigenaren van schattige bed & breakfast zich openstellen voor de liefde. Het vorige seizoen was een daverend succes en inmiddels is seizoen 2 nog in volle gang. Toch maken de programmamakers zich alweer op voor B&B Vol Liefde seizoen 3! En jij kunt je nog opgeven. 

VB&B Vol Liefde seizoen 3 op Videoland

Goed nieuws als je fan bent van B&B Vol Liefde. In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Als kijker kunnen we op verschillende plekken in Europa de zoektocht naar de juiste partner voor de hardwerkende ondernemers volgen. Terwijl wij nog aan het genieten zijn van B&B Vol Liefde seizoen 2, is de volgende alweer onderweg! Het derde seizoen van de succesvolle realityserie is namelijk open voor aanmeldingen. Dus run jij een B&B, hotel, guesthouse, camping of chambre d'hotes en ben je toe aan de liefde van je leven, dan kan je je opgeven voor B&B Vol Liefde seizoen 3! 

Kijkers verbazen zich om gepassioneerde zoen in B&B Vol Liefde

Aanmelden voor B&B Vol Liefde seizoen 3

Tot nu toe kon je alleen nog meedoen aan het liefdes experiment als je in Europ een B&B runde, maar in B&B Vol Liefde seizoen 3 gaan de programmakers ook op zoek naar eigenaren van een bed and breakfast die buiten Europa iets runnen. Benieuwd of jij geschikt zou zijn voor B&B Vol Liefde? Met je dan aan via deze link.