Vanaf deze datum is het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale te zien

Media door Jeanine

De bekroonde serie The Handmaid’s Tale krijgt een vijfde seizoen! Het dystopische verhaal wordt weer vervolgd en we kunnen nu al niet meer wachten. Het is alweer even geleden dat het vierde seizoen van de serie uitkwam. Gelukkig hoef je niet meer zolang te wachten, want het vijfde seizoen komt sneller online dan je dacht. Er is nu een releasedatum!

Lees ook: 14 dingen die je niet wist over The Handmaid’s Tale

The Handmaid's Tale seizoen 5

Kan jij niet meer wachten? Wij ook niet! Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is bevestigd en wij hebben nu al zin om de serie direct te gaan bingen. Het idee dat er nog een seizoen op ons ligt te wachten, daar worden we heel enthousiast van. Het coronavirus gooide roet in het eten en de opnames kwamen een tijd lang stil te liggen. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en is The Handmaid's Tale seizoen 5 on his way.

Seizoen 4 The Handmaid's Tale

O ja, hoe eindigde het derde seizoen ook alweer? Even een snel opfrissertje. June en de andere handmaids redden tientallen kinderen uit Gilead. In de seizoensfinale was te zien hoe verschillende handmaid’s Commander Fred Waterford vermoordden in het bos. Niet veel later zagen we een clip van June Osborne – ook wel bekend als Offred – met haar dochtertje Nichole Holly Osborne. In deze scène was te zien hoe de man van June – Luke Bankole – binnen kwam lopen. Daar stopte de aflevering en fans vragen zich sinds dat moment af waar seizoen 5 verder zal gaan. Gelukkig is er eindelijd goed nieuws over de releasedatum van The Handmaid's Tale seizoen 5. We houden je niet langer in spanning!

Seizoen 5 van The Handmaid's Tale: de releasedatum

Het vijfde seizoen gaat verder waar het vierde geëindigd is. June (Elisabeth Moss) heeft commander Fred Waterford (Joseph Fiennes) vermoord en is klaar om het nogmaals tegen Gilead op te nemen. Zo zien we in de teaser hoe June het opneemt tegen haar voormalige misbruiker Serena (Yvonne Strahovski).Gelukkig hoeven we ook niet meer lang te wachten, want voor we het weten verschijnt het vijfde seizoen al op de streamingsdiensten. Op 14 september is het zover, dus schrijft deze datum maar in je agenda! Hoewel bij het vierde seizoen per week een aflevering online kwam, zal seizoen 5 in één keer verschijnen. Zet de snacks maar klaar!