De makers van Love Island komen met een variant voor veertigplussers

Media door Elsemieke

Als je al dol bent op Love Island, dan hebben we goed nieuws voor je. Ditmaal voor de 40-plussers onder ons: Love Island krijgt namelijk een versie waarin veertigplussers op zoek gaan naar de liefde. De show gaat 'Your Mom, My Dad' heten en er zit een leuke touch aan.

De makers van Love Island komen met een variant voor veertigplussers

Is je vader, moeder, oom of tante of zoek naar de liefde, maar lukt het ze maar niet om de ware te vinden? Daar hebben de Britse makers van Love Island een oplossing voor bedacht: de datingshow krijgt een variant voor 40-plussers. De vaders en moeders die in de villa verblijven, worden behind the scenes door hun kinderen gekoppeld. De reden dat deze serie in het leven wordt geroepen heeft deels te maken met de kritiek die Love Island heeft ontvangen. Zo wordt er gezegd dat de deelnemers geen echte weerspiegeling van de samenleving zijn door de perfecte lichamen en dat de jonge mensen weinig te vertellen hebben. "Tijden veranderen en de huidige generatie 40- en 50-plussers geeft nog steeds om hoe ze eruitzien en of ze fit en gezond zijn."

Wanneer staat de nieuwste versie van Love Island online?

Het is nog niet duidelijk wanneer de serie precies te zien zal zijn, maar volgens de makers beginnen ze dit jaar nog met de opnames. Het is nog niet duidelijk of er ook een Nederlandse versie komt van de 40+ editie van Love Island.