Wow! Yvonne Coldeweijer is 22 kilo afgevallen in 8 weken

Media door Zita

Waar juicekoningin Yvonne Coldeweijer normaal gesproken nieuws over anderen deelt op haar Instagram, deelde ze gister een Reel over zichzelf. Niet over haar relatie, niet over haar kind, maar over haar lichaam: ze is namelijk 22 kilo afgevallen in 8 weken. In de Reel vertelt ze hoe ze dit heeft gedaan.

Disclaimer: dat Yvonne zo snel is afvallen na haar zwangerschap, betekent niet dat jij dat ook moet doen. Ieder lichaam is anders en je bent mooi zoals je bent.

Yvonne Coldeweijer afgevallen

Vorig jaar, op 8 december, is Yvonne voor het eerst moeder geworden van een zoontje, Ted. In haar nieuwe Reel op Instagram deelt de juicekoningin dat ze tijdens deze zwangerschap 22 kilo was aangekomen. Ondanks dat Yvonne denkt dat veel van die 22 kilo vocht was, wilde zij wel weer afvallen na haar bevalling. Ze vertelt dat ze binnen een aantal dagen de helft van haar gewicht al kwijt was. “De eerste drie dagen ben ik al tien kilo afgevallen, maar daarna moet je het echt zelf doen,” vertelt ze.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer is moeder geworden! Dit is de naam van haar kindje

 

Intermittent fasting

Yvonne vertelt niet alleen dát ze is afgevallen, maar ook hóe ze dit heeft gedaan. De truc voor haar was intermittent fasting. “Ik was zo streng voor mezelf. Ik mocht maar zes uur per dag eten,” vertelt Yvonne. “Ik stond dan om zes uur op en dit ging dan in tot twaalf uur ’s middags. Dit was best wel intens,” Zegt ze.

Lees ook: Intermittent Fasting: wat is het en hoe werkt het?

Kritiek

Yvonne kreeg, zoals wel vaker, wel kritiek op haar manier van afvallen. Hier trok zij zich niks van aan. “Ik was echt dik. Mijn hele gezicht was veranderd,” vertelt ze. Wel zegt ze dat niet iedereen de regels die zij toepaste ook moet toepassen en ook zo snel moeten afvallen na hun zwangerschap. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Wel vervolgt ze: “Geloof me, als je er niet meer uitziet als jezelf en je je eigen schoenen niet meer past, voel je je echt ellendig.” Ook kreeg zij in de comments (die ze inmiddels uit heeft gezet) opmerkingen als “Samantha entered the chat.”

Lees ook: Samantha Steenwijk eist 5000 euro van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer