Heftig! Louisa Janssen hard tekeer tijdens Echte Meisjes-reünie: "je bent net Sméagol uit Lord of the Rings"

Media door Jennifer

Het seizoen van Echte Meisjes In De Jungle zit erop en de winnares is bekend. Michelle blijkt de queen of the jungle: zij gaat naar huis met de jackpot van 15.300 euro. Zo! En dat na een ontzettend heftig en juicy seizoen. Kijkers hebben gesmuld van de afleveringen en krijgen daar nog een heerlijk toetje bij, namelijk de reünie. Het beloofde vuurwerk kwam zeker en vooral dankzij Louisa Janssen.

Vuurwerk tijdens reünie Echte Meisjes In De Jungle

Het is volgens Michelle wel bijzonder, dat ze seizoen 5 van Echte Meisjes In De Jungle heeft gewonnen. Zo vertelt ze in de veelbelovende reünie, dat ze zichzelf heeft verbaasd. "Ik had niet gedacht dat ik zo ver zou komen," zegt ze tegen presentator Valerio Zeno. Ze heeft tijdens het avontuur bijvoorbeeld ook enorm gestrugglet met haar diabetes. Toch is het haar gelukt en mag ze zich de queen of the jungle noemen. Michelle, die een relatie heeft met Roy Donders, wint het grote bedrag van 15.300 euro. Katsjing! Dat terwijl het helemaal niet haar doel was om te winnen. Ze deed vooral mee om te zien, hoe lang ze het zou volhouden met weinig eten en luxe. O, en tussen de andere dames natuurlijk en zij waren zeker niet de makkelijkste.

Het afgelopen seizoen van Echte Meisjes was misschien wel het heftigste seizoen. Het was in ieder geval ouderwets juicy en zeer vermakelijk voor de kijkers, zagen we ook op social media. Gedurende de opnames werd namelijk ook een heleboel opgebiecht, waar mede-kandidaten niets over wisten totdat ze het terugkeken. Daar heeft onder meer Louisa Janssen veel last van, vertelt ze eerder aan RTL Boulevard. Louisa belooft destijds dat ze tijdens de reünie zeker niet haar mond houdt over onuitgesproken zaken. Enne: de belofte maakt ze meer dan waar! Ze zorgt voor onwijs veel vuurwerk.

Louisa versus Esmee

Echte Meisjes-deelnemer Esmee Ipema blijkt niet bang om haar mening te delen, zien we in de afleveringen. Zo noemt ze haar mede-kandidaten met gemak een slet, bitch en zelfs bloemkool (wát?), weliswaar in een biecht voor de camera, maar ze doet het wel. Alleen zegt ze dit dus allemaal niet recht in iemands gezicht en daar ergert vooral Louisa zich aan. Tijdens de reünie reageert ze meteen op de opsomming van Esmee haar eerlijke meningen. "Je moet me geen 'hoer' noemen, terwijl je zelf uit Ex On The Beach komt," reageert ze verontwaardigd. "Dan ben je toch zelf een stuk temeier?" Ouch... Esmee verdedigt zichzelf door te zeggen, dat ze zeven jaar geleden tijdens haar EOTB-deelname maar "één of twee keer seks heeft gehad op tv". "Een hoer is Kelly, die krijgt er nog voor betaald," gaat Louisa verder. "Maar jij bent gewoon een goedkope del en krijgt niks met een halve kale kop."

Vonneke mengt zich vervolgens nog in de discussie en schaart zich achter Louisa. Ze noemt Esmee schijnheilig, omdat ze alles achter iemands rug zegt. "Jij zegt dat je zo real bent en een open boek. Zeg 't dan in mijn gezicht," zegt ze tegen Esmee. Het wordt een twee tegen één strijd en ook Louisa is nog niet stilgevallen. "Je bent net Sméagol uit Lord of the Rings," aldus Louisa.

Schijnheilig seizoen

Valerio probeert de Echte Meisjes-reünie nog te redden en gaat op zoek naar wat rust. Hij haalt Michella Kox erbij, maar of zij nou de perfecte persoon daarvoor is? Zeker niet. De meest ervaren deelnemer uit dit seizoen is ook niet te schuw om haar mening te delen. "Wat een schijnheilig kutseizoen," reageert ze. Voor Michella is het alweer het vierde seizoen van Echte Meisjes In De Jungle, maar mogelijk dus het laatste seizoen. Ze is inmiddels wel klaar met het realityprogramma. Ze ging met volle moed het seizoen in, alleen kreeg ze meteen een 'klap' in haar gezicht. "Kom ik bij zo'n kutteam terecht," aldus Michella. Alright. Ze begrijpt bijvoorbeeld nog steeds niet, waarom Louisa zo snel eruit gestemd is. Dit veroorzaakt meteen weer een hoop gekibbel op de bank. Het is verbazingwekkend dat Valerio nog niet doof is. Ze schelden elkaar onder meer uit voor pestkop. Nou ja, vooral Louisa en Michella worden pestkop genoemd.

Niet alleen Esmee zou dus schijnheilig zijn, maar ook Louisa en Michella. Al ontkennen ze zelf natuurlijk, dat ze iemand gepest hebben. Ze snappen er naar eigen zeggen niets van. Michelle noemt zichzelf wel een 'treiteraar', maar geen 'pestkop'. Toch worden ze vervolgens ook pestkop genoemd door Jacomien Zoer, bekend uit het realityprogramma Urk. "Dit is toch ook beledigen? 'Je hebt geen haar op je hoofd.' Vind ik beledigen," verdedigt ze de andere meiden, waarop Louisa reageert: "Zij noemt mij trol, hoer, mag ik dan nu niets terugzeggen?"

Meer op Instagram

Reacties van kijkers

Het gekibbel tijdens de reünie van Echte Meisjes In De Jungle zorgt in ieder geval weer voor vermaak bij kijkers op social media. Daarnaast hebben ze respect voor Valerio. Al kunnen ze ook erg om hem lachen. "Ik hou van Valerio z’n gezichtsuitdrukkingen en engelengeduld," reageert iemand op de Instagram van Videoland. Voor sommige mag Valerio ook zeker terugkeren bij het volgende seizoen. "Valerio is to be honest de enige reden waarom ik het programma kijk," aldus een kijker. Hij weet de Echte Meisjes wel in toom te houden!

Je kunt de reünie van Echte Meisjes In De Jungle seizoen 5 vanaf vandaag zien op streamingdienst Videoland.

Lees ook: Juicy! 'Echte Meisjes In De Jungle' Famke Louise en Deveny belanden in heftige ruzie

Beeld: Screenshot uit 'Echte Meisjes In De Jungle' RTL / Videoland