Juicy! 'Echte Meisjes In De Jungle' Famke Louise en Deveny belanden in heftige ruzie

Media door Jennifer

De nieuwste aflevering van Echte Meisjes In De Jungle is heerlijk juicy. Dit allemaal dankzij Deveny en Famke Louise, die in een nogal heftige ruzie belanden. De emoties lopen hoog op! Al smullen kijkers vooral van de old school reality-tv fight. We praten je bij over de alweer zevende aflevering van Echte Meisjes.

Gehussel bij teams in Echte Meisjes In De Jungle

Het huidige seizoen van Echte Meisjes In De Jungle loopt inmiddels tegen z'n einde aan. Al zijn we er zeker nog niet. Wel gaat seizoen 3 van Echte Meisjes nu al de geschiedenisboeken in als legendarisch seizoen. Zo vindt in de zevende aflevering een old school reality-tv fight plaats. Maar eerst zien we wat gehussel binnen de teams, want Michella en Kelly mogen eindelijk weer terug naar hun oude team. Kelly sluit zich dus weer aan bij de Brokopondo Babes, terwijl Michella terugkeert bij de Sranang Sweeties. Iets waar Deveny verrassend blij mee is. Eerder gingen de twee met ruzie uit elkaar, maar blijkbaar zit dat nu weer goed. "Soms zegt ze echt dingen dat ik gewoon denk: houd alsjeblieft je waffel dicht," vertelt ze over Michella. "Maar je weet gewoon dat het in ieder geval is, wat ze echt denkt."

Ook Michella was nog niet klaar met het team. Volgens haar hebben ze te bespreken. Naast de hussel worden ook weer nieuwe teamcaptains gekozen. Zo is Shirley, die zichzelf eigenlijk geen leider noemt, de nieuwe team captain van de Brokopondo Babes. Bij de Sranang Sweeties wordt Michelle de nieuwe teamcaptain. Deveny heeft zelf lange tijd aan Famke Louise gedacht, maar ze vertrouwt haar toch niet helemaal.

Schijnheilig gedoe

Iets wat misschien zo erg nog niet is, blijkt later. Eerst doen ze zoals gewoonlijk een proef. Deze keer moeten de meiden onder meer rekenen, waar veel meiden moeite mee hebben en dan vooral bij de Sranang Sweeties. Deveny blijkt wel een slimme meid, die nog goed het bekende ezelsbruggetje voor hoofdrekenen kent. Meneer Van Dalen Wacht Op Antwoord, anyone? Desondanks wint haar team de proef niet en moeten ze wéér naar het primitieve kamp. "Wat een ellende, zeg. De zoveelste keer," verzucht Michelle. Gelukkig wint zij als teamcaptain later wel een voordeel voor het team bij de volgende proef. Alleen helpt dit blijkbaar niet voor een betere sfeer.

Terug in het primitieve kamp barst de bom en dat begint bij een openbaring van Deveny. Ze heeft zich de afgelopen periode nogal kut gevoeld, doordat ze smoezen over haar: "Zo van: oh Deveny moet weg, Deveny dit." Vervolgens laat Michella het vuurtje nog meer oplaaien. Zij vertelt dat Deveny zelf ook smoest, samen met Famke Louise, over Michella. Zij willen haar blijkbaar weg hebben. "O, is dat zo?" vraagt Famke zich dan af, terwijl ze Deveny met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt. Deveny zegt dat zij en Famke inderdaad zowel Michella als Louisa eruit wilden hebben. Alleen klopt dit volgens Famke blijkbaar niet, of ze is iets vergeten. "Jullie zijn allemaal tering schijnheilig man," reageert Famke. En daar breekt de hel los.

Famke Louise vs. Deveny

Deveny laat zich niet kennen en reageert meteen: "Noem je mij schijnheilig?" Daarop reageert Famke vervolgens: "Houd je bek." Ze laat Deveny niet meer uitpraten en zegt continu dat ze haar bek moet houden. Dat terwijl Deveny juist zichzelf probeert te onderbouwen. Alleen wil Famke hier niets van horen. Ze snoert haar teamgenoot alleen maar de mond.

Hierdoor scharen kijkers op socialmediakanaal X zich vooral achter Deveny. "Deveny is de enige met een stel hersenen in Echte Meisjes In De Jungle," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Deveny zegt eindelijk een keertje de waarheid en alles wat Famke Louise kan doen is haar uitschelden." Ouch. Het zorgt in ieder geval voor een ouderwets, juicy aflevering. Door de heftige ruzie staat Famke even op het punt om het spel te verlaten. Daarom besluit ze een nachtje alleen te slapen in de hoop van gedachten te veranderen. De volgende dag spelen ze fanatiek de geldproef en ze hebben daarbij dus een voorsprong. Alleen helpt het niet en verliezen ze alsnog de proef. Shit! Misschien kunnen we de Sranang Sweeties beter Sranang Enemies noemen.

Lees ook: Wil je zien: op déze datum verschijnt reünie van Echte Meisjes In De Jungle op Videoland