Volgers van Maan herkennen haar niet: gaat ze Britney Spears achterna?

Media door Zita

Maan is al enige tijd een stuk minder te zien op social media. Ze heeft een poosje wat vrije tijd voor zichzelf ingepland. Yvonne Coldeweijer deelde eerder speculaties over een eventuele drugsverslaving van Maan. Nu laat Maan weer van zich horen op haar Instagram met een hele metamorfose, maar fans schrikken ervan. Ze heeft een hele andere look en haar volgers denken zelfs dat ze Britney Spears achternagaat.

Maan afwezig op socials

Eerder deelde Yvonne wat speculaties over waarom Maan afwezig is op de socials. Ook bij RTL Boulevard kwam eerder voorbij dat er radiostilte was bij de zangeres. Dat was gek, want normaal gesproken liet ze juist erg veel van zich horen op de socials. Het management van Maan ontkrachtte deze beweringen. Ze heeft geen burn-out, ze is ook niet verslaafd of overspannen. Ze heeft ‘gewoon’ even wat vrije tijd. Van deze vrije tijd geniet ze samen met haar vriend, Karel Gerlach van Goldband. Ze genoten van een heerlijke vakantie samen.

Britney Spears van Nederland?

Na het delen van een nieuwe Storie op Instagram, schrikken volgers van hoe de zangeres eruitziet. Juicekoningin Yvonee Coldeweijer vergelijkt haar zelfs met de Britney Spears van Nederland en dat is op dit moment niet echt een compliment. Fysiek is ze niet veel veranderd, maar toch kijkt ze ‘onherkenbaar’ uit haar ogen. Waarom ze met Britney wordt vergeleken? Britney worstelde met publieke druk en controle en ziet er op dit moment ook nogal verwilderd uit wanneer we haar tegenkomen op de socials.

storie maan de steenwinkel

Award gewonnen

Tussen al deze speculaties door, wint de zangeres toch een award, namelijk de Qmusic Top 40 Award. Ze ontvangt deze award voor de samenwerking met Goldband voor het nummer ‘Stiekem’. Dat begrijpen we wel, want ook wij zingen die dag in dag uit luidkeels mee. Samen met haar vriend Karel nam ze de prijs in ontvangst.