Wil je zien: op déze datum verschijnt reünie van Echte Meisjes In De Jungle op Videoland

Media door Jennifer

Momenteel is een nieuwe reeks van Echte Meisjes In De Jungle nog volop aan de gang. Toch heeft Videoland alvast bekendgemaakt, wanneer de reünie verschijnt op het streamingplatform. En dat wil je zien! Seizoen 5 van EMIDJ is namelijk legendarisch, alleen al door de geniale cast, en de reünie belooft nóg meer juicy stuff dankzij favoriet Louisa Janssen.

Echte Meisjes In De Jungle: seizoen 5

Het huidige seizoen van Echte Meisjes In De Jungle is een heerlijk, juicy seizoen. Waarschijnlijk komt het ook door de deelnemers, die een mooie groep vormen met elkaar. Zo zien we in seizoen 5 allereerst publieksfavoriet Louisa Janssen, die vorig seizoen ook heeft meegedaan. Vervolgens zien we ook oldies Michella Cox en Esmee Ipema. Natuurlijk zitten er daarnaast een hoop nieuwelingen bij. Zo zien we verder zangeres Famke Louise, Temptation Island-sterren Shanta Bakker en Shirley Cramer, Lesley Versprille, MAFS-deelnemer Deveny Sooda, Michelle Loots, Jacomien Zoer, Imen Dire, Kelly van der Veer en Vonneke Bonneke in de jungle.

Een groep deelnemers die zeker voor de nodige drama zorgt. Van tevoren hadden een aantal deelnemers namelijk al wat bonje met elkaar, zoals Louisa en Esmee. Vervolgens ontstaat in de eerste aflevering meteen een ruzie, maar dan tussen Louisa en Kelly. Oef! En ook Michella gaat niet goed door één deur met Louisa. Het helpt ook niet meer, wanneer een team in het minder luxe gedeelte belandt. Zo is in aflevering 4 de sfeer compleet omgeslagen bij de Sranang Sweeties. Zij vertoeven in het primitieve kamp, waar velen chagrijnig zijn geworden. Vooral Michella komt in de ruzies terecht: eerst met Shanta en daarna met Deveny, die boos is over het wegsturen van Louisa. Ah oh...

Finale en reünie: wanneer?

De vele drama in de afleveringen maakt nieuwsgierig naar een reünie van alle deelnemers. En gelukkig komt de reünie van Echte Meisjes In De Jungle wel, namelijk op maandag 26 februari. Zet dat in je agenda! Door de bekendmaking van de datum van de reünie, weten we nu ook wanneer de finale van EMIDJ is. De finale zie je dan namelijk op maandag 19 februari. Oeh!

De reünie belooft wel echt meer drama, als we Louisa mogen geloven. Aan RTL Boulevard vertelt ze namelijk dat ze zeker niet haar mond houdt. Ook vindt ze het niet leuk, wat Esmee allemaal over haar heeft gezegd in de afleveringen. Zelf dacht Louisa na het vorige seizoen, dat de twee wel goed zaten. "Ik had zoiets van: nou ja, ik zal er niks meer over roepen of zeggen," vertelt ze. "Maar nu zie ik dan de afleveringen terug en ze scheldt me wel voor een paar dingen uit, waar ik moeite mee heb." We zijn benieuwd!

Lees ook: Kijkers vinden het niet leuk dat deze twee Echte Meisjes het programma moeten verlaten