Bingen maar! Het vierde seizoen van Virgin River staat nú op Netflix

Media door Elsemieke

Al je favoriete films en series al uitgespeeld? Van vervelen is de komende dagen geen sprake. Het vierde seizoen van de heerlijke zwijmelserie Virgin River staat nu op Netflix! We hebben er ongeveer een jaar op moeten wachten, maar het vierde deel van Virgin River is dus finally here. 

Het vierde seizoen van Virgin River staat nú op Netflix

Woohoo, seizoen vier van Virgin River staat eindelijk op Netflix! Dat wordt het hele weekend bingen, zeker na die ongelooflijke spannende cliffhanger waar seizoen drie mee is geëindigd. Kun je deze cliffhanger even niet zo goed meer herinneren? No worries, lees deze korte recap zodat je weer helemaal fris en fruitig aan seizoen vier kunt beginnen.

Lees ook: Fan van Virgin River? Deze series mag je niet missen

Cliffhanger Virgin River seizoen 3

Iedereen kan natuurlijk wel even een opfrissertje gebruiken, want waar ging seizoen twee ook alweer over? Mel (Alexandra Breckenbridge) is een verpleegkundige uit Los Angeles en heeft een nieuwe start gemaakt in het dorpje Virgin River. Daar heeft ze de knappe veteraan én barman Jack (Martin Henderson) ontmoet. Het klikt tussen hen, maar het is ook een little awkward aangezien Mel als verpleegkundige van het dorp Charmaine, de ex-vriendin van Jack, helpt met haar zwangerschapscomplicaties (en ja, de baby is óók van Jack). Ondertussen heeft Jack last van zijn PTSS en gaat Brady het verkeerde pad op. In het derde deel lieten de makers ons met veel vraagtekens achter, waar we in het nieuwe seizoen waarschijnlijk antwoord op zullen krijgen. Wat gaat er gebeuren met Mel en Jack nu zij zwanger is, maar niet weet wie de vader is. Is het Jack of toch haar overleden echtgenoot Mark? Belangrijker nog: zal haar relatie met Jack het overleven als hij niet de vader blijkt te zijn? Daarnaast is Hope steeds herstellende van haar heftige auto-ongeluk en moet Ricky een moeilijke keuze maken tussen werk en privé. In het vierde seizoen gaat ook Paige weer terugkeren en is de kans op een hereniging met Christopher groot. Wij zijn enorm benieuwd naar Virgin River seizoen 4!

Firefly Lane: Deze nieuwe Netflix-serie à la Virgin River wil je zien!