Ruim 1 miljoen kijkers leefden mee met Kaj bij Expeditie Robinson

Media door Roos

SPOILER ALERT! Gisteravond was het weer smullen. Althans, voor de mensen thuis én voor Niels en Carlos, want die mochten een wel heel lekkere proef uitvoeren in de strijd om het finalisteneiland. En Kaj? Die moest vanaf de zijlijn toekijken. Hoewel hij al verzekerd was van zijn heerlijke zachte bedje op finalisteneiland, leek het erop dat hij dit keer tóch liever had deelgenomen aan de proef.

Bron: RTL XL

Smakelijke eetproef

Voor een sterk vermagerde Niels en Carlos was het duel om finalisteneiland gisterenavond wel heel verrukkelijk. Waar Niels eerst nog vreesde dat het om een proef met kracht en uithoudingsvermogen zou gaan, kon hij zijn geluk niet op toen duidelijk werd wat de proef inhield. De twee jongens mochten hun vermagerde bekkies namelijk in een heerlijke gebraden kip zetten. De opdracht was dat zij precies 200 gram op moesten eten. Terwijl de twee heerlijk stonden te smikkelen, stond Kaj zichzelf flink op te vreten vanaf de zijlijn. Een zuinig 'is het lekker?' kwam er nog net vanaf. Maar ja, je kan het die jongen ook niet kwalijk nemen na wekenlang in honger geleefd te hebben. 

Lees ook: De 10 grappigste tweets over Expeditie Robinson

Eind goed al goed

Hoewel zowel Niels als Carlos een zuinige hoeveelheid kip hadden opgepeuzeld, zat Niels het dichtst bij de 200 gram en hij mocht zichzelf rijk rekenen met een heerlijk zacht bedje voor de nacht. Carlos moest terug naar het eiland en kon direct even zijn gal spuwen over het feit dat zijn maatje Imke naar huis was gestuurd door de overgebleven kampgenoten. En Kaj? Die mocht de restanten van de kip alsnog opeten. Eind goed al goed!

Meeleven

Ook de kijkers thuis leefden flink mee met Kaj. Toch werd er stiekem ook wel een beetje gegniffeld om de situatie, zoals je hieronder kunt lezen. 

 

 

 

Lees ook: 13 dingen die je dacht tijdens Expeditie Robinson