Firefly Lane: Deze nieuwe Netflix-serie à la Virgin River wil je zien!

Media door Laura D

Heb je beide seizoenen van Virgin River al gebinged en ben je nu in een donker gat gevallen? Dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf vandaag staat het eerste seizoen van de soortgelijke romantische dramaserie Firefly Lane op Netflix. Kijken dus!

firefly lane series

Lees ook: Bridgerton gezien? Deze 6 films & series zal je geweldig vinden

Waar gaat de serie over?

De Netflix Original Firefly Lane is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah en gaat over Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke). De twee zijn tegenpolen, maar al sinds hun tienerjaren hartsvriendinnen die elkaar door dik en dun steunen. De serie springt tussen de 70's en 80’s heen en weer, waarin ze allebei dromen van een carrière als journalist, tot aan het heden, waarbij hun levens totaal verschillend zijn uitgepakt. Tully is single gebleven en een beroemde reporter geworden, terwijl Kate voor het moederschap heeft gekozen en haar jeugddroom heeft laten varen. Maar dan komt hun vriendschap voor de ultieme test te staan… Is hun band sterk genoeg om dit te overleven?

Tweede seizoen

De zwijmelachtige dramaserie bestaat uit tien afleveringen, maar als je er daarna nog niet genoeg van hebt is er goed nieuws: in 2014 verscheen het tweede boek onder de naam Fly Away, dus een kans op een tweede seizoen is groot!

Lees ook: Fan van Virgin River? Deze series mag je niet missen