Kijkers verbazen zich om gepassioneerde zoen in B&B Vol Liefde

Media door Elsemieke

In seizoen twee gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde, helaas wel zonder onze geliefde Art Rooijakkers. De kandidaten van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebben een ding gemeen en dat is dat ze zich kwetsbaar opstellen op tv. Inmiddels is het alweer tijd voor de aflevering van donderdag en die zorgde voor hilariteit bij de kijkers om de drukke ADHD'er Richard in Portugal.

Gepassioneerde zoen in B&B Vol Liefde in Portugal

Denise in Spanje, Hans in Frankrijk, Ted in Madeira, Martijn in Portugal, Richard in Portugal, Natasja in Frankrijk, Hans in Italië en Astrid in Oostenrijk stellen zich open op voor een kans op de liefde in B&B Vol Liefde seizoen 2. B&B eigenaar Richard uit Portugal heeft een leuke klik met Simone, hoewel zij eigenlijk qua uiterlijk helemaal niet het type is waar hij normaal op zou vallen. "Ik ben een beetje van slag. Er is gister wel iets ontstaan."

Chemie

”Gisteravond hebben we de hele avond zitten praten en er was wel een beetje chemie”, vertelt Richard over de klik met Simone. “Ik val niet op korte haren en ze heeft geen billen maar soms moet je over je eigen grenzen heen stappen”.De huisvriendin van Richard neemt Simone mee om boodschappen te doen. “Wat zie je er goed uit schat” complimenteert hij Simone als hij haar ziet, waarna de twee al tongzoenend afscheidnemen. Voor de kijkers komt de heftige tongzoen uit het niets, maar volgens Simone hing het al even in de lucht. “Er was gister iets ontstaan”.

Awkward much: kijkers smullen van ongemakkelijke ontmoetingen in B&B Vol Liefde seizoen 2

Richard kon zich niet inhouden. Al had hij enige twijfels. “Ik weet het. Ik val niet op kort haar en ze heeft geen billen. Ik weet het allemaal. Maar soms moet je over je grenzen heenstappen.”“Het was met tong, ja. Lekker, hè?”, vertelt Richard enthousiast. “Ik ben wel een beetje van slag. Ik had niet verwacht dat ze het zou doen, maar ze deed het wel.