Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter

Celebs door Elsemieke

Dat Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer nooit vriendinnen zullen worden, is duidelijk. Maar het loopt echt uit de hand wanneer Yvonne een video post waarin ze meent dat Rachel heeft gebroken met haar zoon André. Yvonne had de video offline gehaald na sommatie van de advocaten van Rachel, maar heeft hem toch weer online gezet.

Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter

Yvonne Coldeweijer van het juicekanaal Life of Yvonne maakte onlangs een video waarin ze stelt dat Rachel zou hebben gebroken met haar zoon André. Nadat die van Rachels advocaten er af moest, deed ze dat. Toch heeft de roddel queen de video weer online gezet omdat ze nu naar eigen zeggen zeker weet dat alles in de video klopt. Daarom sleept Rachel haar voor de rechter. Op 9 januari staan Rachel en Yvonne voor elkaar in de rechtbank. "Ik ben strijdvaardig", zegt Yvonne tegen RTL Boulevard. "De rechter heeft gezegd dat ik moet aantonen dat het aannemelijk is dat Rachel geen contact meer met André heeft en dat aannemelijk kan maken. Ik heb zin in de strijd."

Contact breuk

“We hebben met z’n allen een beetje gespeculeerd wie die brief naar mij zou hebben gestuurd", zei Yvonne in de video. "Wie wil er zo graag dat het uitlekt dat André Monique eigenlijk best wel vervelend vindt, manipulatief en zijn leven heeft verpest voor zeven jaar lang? Dat stond er basically een beetje in.” Ze gaat verder: “André Hazes weet honderd procent zeker weet dat Rachel die brief naar mij heeft gestuurd. “Ik weet niet wat ik heb gezegd of gedaan waardoor hij dit kan concluderen, maar het feit is dat dit voor hem zó’n ontzettende shock is, iets wat hij nooit of te nimmer zag aankomen, en daarom definitief het contact met zijn moeder Rachel heeft verbroken.”

De brief

André zou de brief vorig jaar hebben geschreven om zijn relatie met Sarah van Soelen definitief te verbreken. "André Hazes is vanuit de kliniek in Spanje doorgegaan naar het huis van de ouders van Sarah”, meende Yvonne. "Sarah zelf is daar dan ook naartoe gegaan. André heeft die brief samen met moeder Rachel Hazes opgesteld en is die daar gaan voorlezen. Met de brief maakte hij een einde aan hun relatie."