Dit zijn ze: de meest spraakmakende break-ups van BN'ers in 2022

Celebs door Elsemieke

Ook de rijkste en meest succesvolle mensen in deze wereld gaan door break-ups heen. Zo ook bij bekend Nederland. Nu het einde van het jaar nadert, zetten wij de meest spraakmakende break-ups van 2022 voor je op een rijtje. De BN'er editie. 

De meest spraakmakende break-ups van BN'ers in 2022

Relaties houden nu eenmaal niet altijd stand. Dat geldt ook voor BN'ers, alleen valt dit bij hen wat meer op. Door het jaar 2022 heen zijn er een aantal scheidingen en relatiebreuken geweest die ons allemaal in de greep hielden. Dit zijn de meest spraakmakende break-ups van BN'ers in 2022.

bn'ers 2022 break up

1. Montana Meiland en Dirk

Laten we direct beginnen met de meest recente breuk van 2022 in BN'er-land. Een van de dochters van Martien en Erica Meiland, Montana Meiland, verbrak haar relatie met Dirk. Na acht jaar samen was de koek op. Erg onverwachts kwam de breuk niet, aangezien de Meiland-telg al zonder haar vriend op de cruise reis verscheen met haar familie. 

2022 break up bn'ers

2. Leontine Ruiters en Marco Borsato

2022 was een bewogen jaar op relatievlak in BN'er-land. Ook bij Leontine Ruiters en Marco Borsato ging het er vaak heftig aan toe. Na een huwelijk van 23 jaar gingen Marco en Leontine Borsato begin 2020 al uit elkaar, vanwege een affaire van de zanger met pianiste Iris Hond. In 2021 hadden Marco en Leontine elkaar weer helemaal gevonden, maar in 2022 barstte de bubbel alsnog. Sterker nog: Leontine is nu heel gelukkig met multimiljonair John Huiberts. 

 

3. Jochem Meijer en Marloes Nova

Cabaretier Jochem Myjer en zangeres Marloes Nova zijn in december 2022 gescheiden. De caberatier schreef op zijn Instagram dat ze ‘in liefde uit elkaar zijn gegaan’. Ook zei hij: "We geloven dat onze zielsverwantschap in deze vorm beter tot zijn recht komt.' De twee hebben een zoon Melle en een dochter Limoni. Wat de exacte reden van de breuk is, is niet bekend.

bn'ers 2022 uit elkaar

4. Jutta Leerdam en Koen Verweij

's Lands bekendste schaatskoppel is niet meer. Jutta Leerdam zette in augustus een punt achter haar relatie met Koen Verweij. Mogelijk heeft dit te maken met alle geruchten over het vreemdgaan van Koen, maar zeker weten doen we het niet. "We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", lichtte Jutta op haar Instagram toe. De nieuwe villa vlakbij schaatsbaan Thialf in Heerenveen moest daardoor worden verkocht. 

bn'ers break up 2022

5. B&B Vol Liefde-Richard en Simone

Dit stel kan natuurlijk niet ontbreken in dit BN'ers break-up 2022-lijstje. De twee zijn inmiddels met recht BN'ers te noemen door het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde. “Ik voelde niet wat ik wilde voelen”, beëindigde Richard de relatie via de telefoon. Simone was kapot van de breuk ,maar inmiddels gaat ze weer verder met haar leven. Ook staat ze open voor een leuke nieuwe vent en is ze heel actief op Instagram. 

bn'ers 2022 uit elkaar

6. Rose Bertram en Gregory van der Wiel

break-ups van BN'ers 2022: Rose Bertram en ex-voetballer Gregory van der Wiel gingen uit elkaar. “Ik ben momenteel single and ready to mingle”, zei Rose in de YouTube-serie Open Kaart. De twee zijn beiden nog vrijgezel, maar Rose werd aan Thijs Boermans gelinkt in Expeditie Robinson. Of de twee echt een slippertje hebben gehad op het tropische eiland, is niet bevestigd. 

bn'ers 2022 break up

7. Thomas van der Vlugt en Merel Beks in De Bachelor

Hoewel Thomas van StukTV en Merel Beks ontzettend verliefd waren na de opnames van De Bachelor, doken via de juicekanalen al snel de eerste beelden op van Thomas die zijn nieuwe relatiestatus niet zo serieus nam. Merel reageerde in tranen op Instagram: “Mijn hart is gebroken.” Beiden zijn momenteel dus vrijgezel en er zijn nog geen nieuwe geruchten van romances bekend.

bn'ers 2022 break up

8. Anna Nooshin en Nassim Zeta

Wie ook weer vrijgezel is sinds 2022? Influencer Anna Nooshin. De succesvolle online ondernemer en haar vriend Nasim Zeta besloten uit elkaar te gaan, zo schreef ze in juni op haar Instagram Stories. De twee waren vier jaar samen, maar helaas ging het niet meer. :Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren." Volgens de geruchten heeft zij het nu heel gezellig met Thijs Boermans, want de twee worden overal samen gespot én hebben er een vakantie naar Bonaire opzitten.

bn'ers 2022 break up

9. Jorik Scholten en Jaimie Vaes

Februari 2022 stond in het teken van de mishandeling van Jaimie Vaes door haar destijds vriend Lil Kleine. Yvonne Coldeweijer was degene die de mishandeling postte op haar Instagram, met een filmpje waarop te zien was hoe Jorik het hoofd van zijn verloofde tussen de autoportier sloeg na een ruzie. Jaimie deed aangifte en vertrok naar Ibiza met hun zoontje Lío. Inmiddels zijn de twee nog altijd in een heftige rechtzaak gewikkeld. Jaimie is nu gelukkig met haar beste vriend

bn'ers uit elkaar 2022

10. Linda De Mol en Jeroen Rietbergen

In februari 2022 is de beerput rondom The Voice Of Holland opengetrokken. Verschillende mensen die betrokken waren bij het programma werden beschuldigd van wangedrag door tientallen oud-kandidaten. Zij hadden zich gemeld bij het programma #BOOS, dat wordt gemaakt door Tim Hofman. Bij de beschuldigden hoort ook Jeroen Rietbergen, de man van Linda De Mol. Voor de presentatrice was dit reden genoeg om een punt achter hun relatie te zetten, al gaan nu ook weer de geruchten dat de twee een poging doen de relatie te redden.