Montana Meiland en vriend Dirk uit elkaar: "tijd om los te laten"

Celebs door Elsemieke

De relatie van Montana Meiland en haar vriend Dirk is voorbij, zo maakt de realityster vandaag bekend op Instagram. Na acht jaar zetten ze een punt achter hun relatie. Vriend Dirk bedankt zijn schoonouders voor de mooie jaren. 

Relatie Montane Meiland en Dirk ten einde

Montana en Dirk maken vandaag wereldkundig dat hun relatie op de klippen is gelopen. "We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg’", schrijft Montana onder een foto van haar en Dirk op Instagram. Tijdens de speciale kerstaflevering van De Meilandjes was Dirk al niet te zien, dus veel fans leggen de link met de afwezigheid van Dirk.

Familie Meiland opent pension in Noordwijk (en dit is de hysterische naam)

'Fantastische personen'

Ook Dirk schrijft een berichtje op zijn socials. "Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden." Dirk noemt zijn schoonouders, Erica en Martien, 'fantastische personen’. Hij schrijft: "Ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren welke wij gehad hebben."

Montana Meiland en Dirk: fans reageren

Op het Instagram account van de realitysterren regent het ondertussen berichtjes van fans die verbaasd zijn over de breuk tussen Montana en Dirk. "Dat had ik nooit verwacht. Jullie waren een prachtig stel, maar we zien natuurlijk niet alles in de serie", schrijft iemand. Een ander: "Jammer jullie waren een leuk stel. Alleen heb ik altijd het gevoel gehad dat Dirk niet geaccepteerd werd door je familie." Ook wensen veel mensen de twee veel sterkte toe.