Familie Meiland opent pension in Noordwijk (en dit is de hysterische naam)

Media door Elsemieke

De familie Meiland kent geen moment van stilzitten. De bekende familie heeft nu een pension gekocht in hun woonplaats Noordwijk. Het pension heet nu nog Pension Christina, maar daar komt verandering in. Het nieuwe project van de familie Meiland krijgt een totaal hysterische naam, zo vertellen ze op de kerstborrel van dochter Montana.

Familie Meiland opent pension in Noordwijk (en dit is de hysterische naam)

De familie Meiland maakte vrijdag op een kerstborrel in de winkel van dochter Montana in Noordwijk bekend dat er een nieuw project aankomt. “De media brachten het eerder dan het rond was”, zei vader Martien hierover. “Maar het is rond. Wij hebben een pension gekocht in Noordwijk en dat gaan wij eigenhandig opfluffen en verbouwen.” Hoewel het optrekje eerst Pension Christina heette, heeft de familie voor de naam Code Rosé gekozen vanwege de weersomstandigheden in hun woonplaats. Én hun grote voorliefde voor wijn naturlijk. "Het regent en waait hier natuurlijk altijd.”

Kijkers verbaasd over bruidsoutfit Martien Meiland: "subtiel hoor"

Grote verbouwing

En of de familie personeel in gaat huren of zelf achter de balie gaat staan? Dat legt Erica uit. “Koken kunnen we niet, maar een ontbijtje serveren we wel. We gaan niet meer zelf wassen. We zijn echt aanwezig en aan het werk daar, maar voor die tijd moeten we natuurlijk heel veel verbouwen.” De familie begint volgende maand met verbouwen en ze hopen dan in mei 2023 klaar te zijn, vlak voor het zomerseizoen. Tot die tijd heeft de familie veel werk te verzetten, want ze willen het meeste zelf doen. Het pension ziet er al netjes uit, maar is nog niet helemaal af en naar stijl van de markante familie. Zo zit er volgens dochter Montana veel geel in het interieur. En dat is precies wat ze niet willen. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!