Kijkers verbaasd over bruidsoutfit Martien Meiland: "subtiel hoor"

Media door Elsemieke

Het zevende seizoen van Chateau Meiland is maandagavond met een fantastische laatste aflevering geëindigd. De langverwachte bruiloft van Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer was absoluut een plaatje om te zien. Maar niet alleen Maxime Meiland viel op met haar bruidsjurken, ook vader Martien weet wel raad met zijn outfit.

Kijkers gaan los over outfit Martien op bruiloft Maxime

In de slotaflevering van Chateau Meiland zagen we hoe Maxime Meiland het jawoord gaf aan haar grote liefde Leroy. Hoewel de bruiloft echt fantastisch beelden opleverde, raakten kijkers na deze aflevering vooral niet uitgepraat over de outfit van Martien Meiland. Zijn opvallende kleurrijke pak is namelijk punt van discussie. De bruiloft vond middenin de zomer plaats en dat is te merken voor Martien. "Ik ben helemaal nat van het zweet. Het is vreselijk!” giert hij. 

Subtiele look

Op Twitter raakten de kijkers ondertussen niet uitgepraat over de kledingkeuze van Martien. Sommige kijkers vinden het fantastisch, maar bij anderen valt de outfit veel minder in de smaak. "Een subtiele look, wel…” schrijft iemand. En een ander: "Martien heeft zich laten inspireren door Splinter Chabot." Maar een ander jubelt: "Die outfit van Martien is fantastisch". 

Maxime Meiland

Ondertussen heeft Maxime drie verschillende bruidsjurken aan tijdens haar huwelijk met Leroy. Het is hartstikke duidelijk dat de twee dol op elkaar zijn, want tijdens de ceremonie kan een traantje niet ontbreken. "Wat ben je mooi!"