B&B Vol Liefde-Simone geeft update: "mailbox vol met berichtjes"

Celebs door Elsemieke

Het duurt nog maar twee dagen voor B&B Vol Liefde seizoen 3 officieel van start gaat. Maar voor we aan een nieuw seizoen beginnen, vertellen Dave en B&B Vol Liefde-Simone hoe het met ze gaat. 

B&B Vol Liefde-Simone geeft update: "mailbox vol met berichtjes"

Hoewel Richard en Simone dol op elkaar leken te zijn, bleek Richard toch nog niet klaar te zijn voor een relatie. Wellicht had dat ermee te maken dat hij nog niet over het overlijden van zijn grote liefde en de moeder van zijn kinderen heen was.  zij leken dol op elkaar, maar uiteindelijk was hij toch niet klaar voor een relatie na het verliezen van zijn grote liefde.

Richard onthult de échte reden van deelname aan B&B Vol Liefde: "gratis reclame"

Hoewel Simone best open staat voor een nieuwe relatie, komt ze er nu wel achter dat ze niemand nodig heeft om gelukkig te zijn. "Daar kom ik eindelijk achter op mijn 52ste. Ik heb nog niet één date gehad.” Ondanks dat ze content met zichzelf is, wil B&B Vol Liefde-Simone best weer een leuke man ontmoeten. “De laatste paar weken denk ik van: nou, het zou wel weer leuk zijn. Ik hou wel van een stoere man met een beetje pit.” 

Creatieve berichtjes

Ook aan De Telegraaf doet Simone nog een duit in het zakje over haar single status. “Ik ben nog steeds happy single, zoals ze dat noemen. Als er leuke mannen zijn, joehoe", grinnikt ze. "Het is wel apart om opeens BN’er te zijn, je word door iedereen mee getrokken en herkend.” Ook van mannen zit de blondine niet om aandacht verlegen. "Regelmatig krijg ik berichtjes. Maar mannen moeten wel wat creatiever zijn, hoor! Heel vaak krijg ik alleen ‘hey, goedemorgen, goedenavond."

Iconische kuif

Simone vond de breuk met Richard pijnlijk, maar pakt haar leven wel weer op. Haar blonde korte kapsel is inmiddels haar handelsmerk geworden en op veler verzoek van haar fans deelt ze regelmatig updates over hoe ze haar kapsel zo mooi houdt. De nieuwe coupe valt bij haar volgers alvast goed in de smaak.