Zien: Harrie de Hengst doet mee aan dít bekende tv-programma

Celebs door Rochèll

Harrie Snijders aka Harrie de Hengst, wie kent 'm niet? Inmiddels verschijnt Harrie bijna dagelijks op de buis. Hij is bekend van programma's als Ex On The Beach en Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw. Ook deed hij mee aan Boxing Influencers. En dat is nog niet alles. Binnenkort zullen we namelijk nog meer van Harrie gaan zien. Maar dan wel in een héél ander soort programma...

De programma's waar Harrie eerder aan mee heeft gedaan, staan vooral in het teken van liefde, daten en drama. Maar het programma waar hij nu aan mee gaat doen, is toch van een ander genre. Op Instagram laat Harrie zien dat hij in een studio staat waar opnamens worden gemaakt. Echte fans herkennen de studio natuurlijk al, maar ook in de tekst staat het beschreven: hij zal binnenkort te zien zijn in Lingo! 

Geld winnen voor een goed doel

Harrie doet niet mee aan de 'normale' Lingo, maar Lingo VIPS. In Lingo VIPS gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan, om zo een mooi geldbedrag te winnen voor een goed doel. Wanneer we de realityster kunnen bewonderen in het programma, is nog niet bekend. Zo leren we toch weer een andere kant kennen, van Harrie de Hengst!

Via een story op Instagram laat Harrie zien dat hij aanwezig is bij Lingo:

harrie snijders lingo