‘Koen Verweij heeft Jutta Leerdam bedrogen met een meisje in de club'

Celebs door Elsemieke

Ze leerden elkaar kennen op de schaatsbaan, werden smoorverliefd en woonden samen, maar dat is nu over. De relatie tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij is na vijf jaar voorbij, zo lieten ze beiden afgelopen maandag weten. Volgens de geruchten is Koen vreemdgegaan met een meisje in een Haarlemse club.

‘Koen Verweij bedriegt Jutta Leerdam met meisje in Haarlemse club’

Jutta Leerdam en Koen Verweij hebben na een relatie van vijf jaar besloten uit elkaar te gaan. "We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", zo schreef Jutta maandag op haar Instagram Story. Volgens de nieuwe geruchten van roddelqueen Yvonne Coldewijer komt de breuk echter omdat Koen Verweij vreemd gegaan. "Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen. Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen. Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd." Daar blijft het niet bij, want Yvonne schrijft dat Koen tijdens de Winterspelen van februari 2022 ook al een scheve schaats had gereden. 

koen verweij vreemdgaan

Punt achter de relatie

Jutta Leerdam en Koen Verweij leerden elkaar in 2017 kennen op het ijs in Thialf in Heerenveen, waar het al snel raak was. "Je hield je schaats omhoog en riep: 'Hé, kleine!' Ik vond dat stiekem heel leuk, maar liet het niet merken", zei Jutta hierover in 2020 in de LINDA. De twee gingen op date en een week later volgde hun eerste zoen. Na twee jaar woonden ze samen en kochten ze onlangs zelfs een nieuwe villa. Ook verschenen ze samen in een Videoland documentaire over hun schaats carrièr. Toch kondigden ze afgelopen maandag aan dat de relatie voorbij was na vijf jaar. "Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad", zei Jutta. "Toch heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten. We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste."