Alles wat je wil weten over Mirthe, de nieuwe vriendin van Wibi Soerjadi

Celebs door Elsemieke

Wibi Soerjadi heeft afgelopen weekend officieel zijn vriendin Mirthe voorgesteld aan de media. De bekende pianist hield zijn relatie bewust een jaar lang verborgen, maar nu mag iedereen weten hoe gelukkig hij is. Mirthe, zijn nieuwe vriendin, is wel een stuk jonger dan hij. 

Mirthe, de nieuwe vriendin van Wibi Soerjadi 

Wibi Soerjadi heeft een bijzonder weekend achter de rug. Niet alleen mag hij zichzelf vanaf nu Officier in de Orde van Oranje-Nassau noemen, ook heeft hij een jonge vriendin aan de haak geslagen. Mirthe en Wibi zijn al een jaar samen, maar maken dit nu pas bekend. "Bewust heb ik haar op de achtergrond gehouden en kom ik er vandaag officieel mee naar buiten. Voor ons was het belangrijk dat we elkaar eerst goed hebben leren kennen. En dat hebben we gedaan. We zijn pas op vakantie geweest naar Bonaire, dat was zo bijzonder". zei Wibi tegen De Telegraaf.

Mirthe en Wibi Soerjadi als stel

De nieuwe vriendin van Wibi Soerjadi is een stuk jonger dan Wibi. "Maar we hebben afgesproken dat ik daarover niet in detail zou treden. Wie weet wat de toekomst ons allemaal gaat brengen. Ik sta overal voor open." Wibi Soerjadi heeft een hele lange tijd alleen in zijn grote huis gewoond, tot zijn nieuwe vriendin bij hem introk. "De dag dat Mirthe bij mij kwam wonen, voelde gelijk goed." Ook Mirthe zelf is enthousiast over haar nieuwe onderkomen. "Het bevalt echt super, ja. Het is nog maar kort maar het is echt een sprookjespaleis." Hoewel Wibi en zijn nieuwe vriendin een groot leeftijdsverschil hebben, sluit de pianist niet uit dat ze aan kinderen beginnen.