Beschuit met muisjes: Chantal Janzen is oma geworden

Celebs door Elsemieke

Goed nieuws voor Chantal Janzen en haar liefde Marco Geeratz. Het stel is namelijk opa en oma geworden! De stiefdochter van Chantal Janzen, Esmee Geeratz, is bevallen van een zoontje. En ze deelt een foto op Instagram.

Kleinzoon voor Chantal Janzen

Chantal Janzen wordt met haar 43 jaar al vroeg oma, maar ze is dolblij met haar kersverse kleinkind. Esmee, de dochter van haar liefje Marco, is bevallen van een zoontje. Zo schrijft zij in haar Instagram Stories: “Wij zijn dus al 3 weken stiekem dolverliefd op deze prachtige lieve jongen en ontzettend trots op zijn ouders, en dat mag iedereen nu weten ❤️. “Verliefd op deze kleine jongen die onze wereld heeft veranderd: Sol Zion van den Ende 🌞”, schrijft Esmee bij de foto. “Geboren op 30 juni in het ochtendzonlicht ❤️🌹.”

Gezinskiekje

“Vijftien jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven en die bracht drie lieve mensjes mee van destijds 16, 12 en 8 jaar. Kinderen die mij, na een tijdje, een bonusmoeder maakten”, schrijft Chantal bij een gezinskiekje op Instagram een paar maanden terug. Twee jaar daarna werd de presentatrice zelf moeder van James en vier jaar geleden nog eens van Bobby.

Gezin van vijf

“Als je mij zo’n zestien jaar geleden had verteld dat een gezin, een groot gezin, het belangrijkste in mijn leven zou worden, had ik het echt nooit geloofd”, vertelt Chantal. “Maar ik ben hier het meest trots op, van alles waar ik tot nu toe in m’n leven deel van uit mocht maken.”