Babynieuws: Ex On The Beach-koppel krijgt eerste kindje

Celebs door Elsemieke

Het is al een poosje geleden dat we op MTV of Videoland de wilde leventjes van Ex On The Beach Double Dutch konden volgen. De opnames voor een nieuw seizoen van Ex On The Beach Double Dutch zitten er als het goed is al op, dus we kunnen snel een nieuw seizoen verwachten. Ondertussen is er groot nieuws uit twee seizoenen geleden, want een koppeltje verwacht hun eerste kindje!

Zien: Maxime Meiland en vriend Leroy gaan trouwen

Ex On The Beach-koppel krijgt eerste kindje

Herinner jij je Dante nog uit Ex On The Beach Double Dutch 2020? De knappe, maar ietwat rustige Dante kreeg het na het programma heel gezellig met Jamy. Hoewel de twee wat ups en downs hadden - waaronder een breuk eind 2020 - zijn de twee nu stabieler en verliefder dan ooit. Het gaat zelfs zó goed tussen de twee, dat de liefde wordt bezegeld met nageslacht!

Ex On The Beach-baby

Er is dus weer een heuse EOTB-baby op komst! Jamy en Dante zijn in verwachting van hun eerstje kindje. Op Instagram delen Jamy en Dante in een gedeelde post een paar prachtige foto’s, waarop ze een echo en een ballon met daarop ‘baby’ vasthouden. “Jij maakt ons leven compleet 💖💙”, schrijven de aanstaande ouders onder de foto. Gefeliciteerd!

Foto: RTL

Lees ook: Wanneer staat Ex On The Beach Double Dutch op Videoland?