Wanneer staat Ex On The Beach Double Dutch op Videoland?

Celebs door Elsemieke

Mocht je de escapades van de hitstige deelnemers in Ex on the Beach: Double Dutch alweer missen, dan hebben we goed nieuws voor je. Het is bekend wanneer het nieuwe seizoen, Ex On The Beach Double Dutch 2022 dus, op Videoland verschijnt. 

ex on the beach double dutch 2022

Ex on the Beach: Double Dutch 2022: wanneer begint het?

Het is helaas al een poosje geleden dat we op MTV of Videoland de wilde leventjes van Ex On The Beach Double Dutch konden volgen. En dat gaat helaas ook nog wel even duren. De opnames moeten zelfs nog van start gaan. Volgens roddelkoning FawryNotSawry, die altijd op de hoogte is van de ins- en outs rondom Ex On The Beach Double Dutch, beginnen de opnames van het volgende seizoen op 15 januari aanstaande, op het Spaanse Gran Canaria. Ex On The Beach Double Dutch zouden we vervolgens in april en/of mei kunnen gaan bekijken. Spannend!

Imke van Ex On The Beach Double Dutch zet tattoo in schaamstreek

In Ex On The Beach Double Dutch had Imke het nog heel druk met Dusty Taconis - inderdaad: die van de 100 bedpartners - maar na het programma koos ze al snel voor een serieuze relatie. Vijf maanden geleden leerde ze haar vriend Jermaine de Vulder kennen, in de populaire club The Lakehouse. “Daarna is hij me vaak berichtjes gaan sturen. Eerst negeerde ik het wat, maar hij bleef moeite doen en uiteindelijk sloeg de vonk toch over." Al snel waren de twee erg serieus en leek het er zelfs even op dat ze gingen trouwen. Twee maanden later liet ze al tattoo van zijn initialen op de binnenkant van haar lip zetten.

Spicy tattoo

Bij die tattoo op haar lip blijft het niet. Imke heeft nu namelijk ook een tattoo nabij haar schaamstreek laten zetten. Speciaal voor haar ‘lover & best friend’, schrijft Imke op Instagram.

Lees ook: FOTO: Delphine van Temptation Island deelt before & after van afvalproces

Foto: RTL