FOTO's: zo zag Sarah van Soelen er vroeger uit

Celebs door Elsemieke

Sarah van Soelen was lange tijd de nieuwe lover van André Hazes, maar nu hebben ze even een relatiepauze. Sarah is naast Andre Hazes' liefje ook influencer en op Instagram is ze heel actief. Ze deelt vandaag een aantal schattige kiekjes uit de oude doos.

Lees ook: Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: "hele bijzondere datum"

FOTO's: zo zag Sarah van Soelen er vroeger uit

Sarah van Soelen deelt op Instagram outfitfoto's omdat ze naast het liefje van Dre, ook influencer is. Inmiddels deelt ze ook een aantal andere foto's van zichzelf. Sarah nam namelijk een duik in de archieven van haar opa en oma en vond een aantal hilarische foto's van vroeger. Haar opa houdt de albums al sinds haar geboorte bij. "Te leuk om altijd terug te kijken!", schrijft ze erbij. "Bij 9/10 foto’s zit ik te eten… Ik ben dus echt niks veranderd." 

Aan de drugs

Nadat Sarah van Soelen de nieuwe liefde van André Hazes bleek, kregen de twee veel kritiek te verduren. In een nieuw interview met Beau Monde slaat Sarah terug. Eind deze zomer vertrok Sarah naar Spanje. Volgens de roddelpers ging ze naar een afkickkliniek, in werkelijkheid onderging ze een mediatraining om te dealen met de negatieve media-aandacht die ze krijgt. "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. Ik vind het prima als je schrijft dat ik lelijke opgespoten lippen heb, maar ga niet lopen lullen dat ik een terugval heb gehad en met Dré aan de coke zit."

Relatie met André

Is het nou uit of niet? Over de relatie met André gaan nu meerdere wilde geruchten de ronde. Dré zou weer samen zijn met Monique Westenberg en ze zouden zelfs naar Amerika willen emigreren. Ook doken er beelden op van Sarah met een vermeende nieuwe lover. Volgens Sarah is er niks van waar. Zij en André zijn on a break. "Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem." Volgens haar is er geen grote ruzie of een ander in het spel. 

Lees ook: Dusty van Ex On The Beach openhartig over liefdesleven: "ben een meisje aan het daten"

Foto: BrunoPress / instagram @ sarahvansoelen