Waylon boos op Peter R. de Vries en Marc van der Linden

Celebs door Redactie Ze.nl

Waylon laat weten niet blij te zijn met Peter R. de Vries en Marc van der Linden na hun optreden in RTL Boulevard. Hij neemt het hiermee op voor zijn vriendin en bekende vlogster Bibi Breijman, die in het programma werd besproken. Aanleiding hiervan was haar burn-out, waarover ze open vertelde in een video. De twee sidekicks van het lifestyleprogramma staken niet onder stoelen of banken dat ze haar een beetje een aansteller vonden en deden lacherig over de situatie.

Waylon Bibi

Instagram

Nu heb ik geen behoefte om ook maar in één en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof, maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment!” zo schrijft Waylon op zijn Instagram-account. Hij vervolgt: "De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee ‘gerespecteerde volwassenen. Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de muppetshow!" 

'Niet zomaar iets zeggen'

Volgens Waylon hadden de twee presentatoren beter moeten weten. "Mijn advies… Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen… Dan kom je namelijk nogal dom over als ‘deskundige’. Einde discussie… En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!"

Reactie

Inmiddels heeft Marc van der Linden gereageerd in de weekenduitzending van RTL Boulevard. "Het ging mij om het feit dat als je in een uitzending zegt dat je bíjna een burn-out hebt van het vloggen, dat je in mijn ogen beter even kunt stoppen met vloggen in plaats van dat je een vlog gaat maken over het feit dat je bijna een burn-out hebtIk ken te veel mensen die een hele zware burn-out hebben gehad en weet hoe zwaar dat is om door – hoe heet die man ook alweer, ja, Waylon – afgezet te worden."

Lees ook: Hoogzwangere Yiota (29): 'Mijn baarmoeder groeit naar binnen'