Oh no: 'Huwelijksreis van Meghan en Harry is te gevaarlijk'

Celebs door Michelle Habets

Geen royal wedding is compleet zonder royal honeymoon. Volgens de geruchten zouden newly weds Harry en Meghan voor hun huwelijksreis naar Namibië gaan, maar niet voordat ze een tussenstop in Mexico maken. Die romantische plannen lijken nu in duigen te vallen. Entertainmentsite TMZ gelooft dat de reis naar Afrika is geschrapt. Het stel gaat hun wittebroodsweken dichterbij Meghans vaderland doorbrengen.

Lees ook: 15 grappige feitjes over de Britse royal weddings

Veiligheid in gevaar

Royal expert Omid Scobie vertelt aan Elle dat de reis naar Afrika niet doorgaat en daar is een steengoede reden voor. "Als de locatie lekt voor de reis, kan het hun veiligheid in gevaar brengen. Het beveiligingsteam zal adviseren om de plannen te veranderen". Het is niet ongebruikelijk dat de huwelijksreisplannen omgegooid worden. William en Kate zijn op advies van beveiligers ook twee keer van honeymoon-locatie geswitched voordat zij naar Seychellen gingen. Er bestaat dus een kans dat plan B niet doorgaat...

Duur grapje

Bronnen hebben aan TMZ verteld dat Harry en Meghan naar het mooie Canada zullen vertrekken. De Duke en Duchess of Sussex zullen verblijven in het Alberta's Fairmont Jasper Park Lodge, dit staat middenin Jasper National Park. Voor deze accommodatie wordt diep in de koninklijke buidel getast, want een nachtje in het verblijf kost zo'n € 5180 euro. Maar eerlijk is eerlijk: het ziet er geweldig uit! 

Lees ook: Hilarisch: In deze video van de royal wedding zijn alle stemmen veranderd