Babynieuws: Temptation Island-deelnemer wordt vader

Celebs door Elsemieke

Nog maar even en we kunnen weer genieten van een vers seizoen Temptation Island, maar ondertussen gebeurt er wel van alles in het kamp van oud-deelnemers. Een deelnemer uit Temptation Island 2019 wordt vader.

Babynieuws: Temptation Island-deelnemer wordt vader

Kwam er vorige week naar buiten dat Giovanni van Temptation Island is opgepakt vanwege het grootste drugslab van Nederland, nu is er positiever nieuws in het Temptation-kamp. Voormalig deelnemer Heikki Geens wordt papa. Zijn vriendin Kaylee Possemiers is in verwachting en gisteren maakten ze gezamenlijk het geslacht van de nieuwe baby bekend.

Heikki Greens en Kaylee Possemiers krijgen baby

Heikki Greens deed een aantal jaar geleden met zijn toenmalige vriendin Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Helaas hield hun relatie geen stand en gingen ze in 2020 uit elkaar. Heikki is nu al ruim een jaar gelukkig met Kaylee, een verkoopster is in een brillenwinkel. 

Blauwe of roze muisjes?

Heikki en Kaylee hadden online nog niet bekend gemaakt dat ze samen een kleintje verwachten, dus veel fans reageerden dan ook geschokt toen ze beiden een gender reveal plaatsten op hun socials. Het wordt een meisje. Voor Heikki is het zijn eerste kindje, Kaylee is al moeder van een meisje. Wanneer Kaylee is uitgerekend, is niet bekendgemaakt. 

Foto: RTL

Lees ook: Wat gebeurt er als een man de anticonceptiepil slikt?