Huh, nu al? Johnny de Mol en zijn Anouk zijn stiekem getrouwd

Celebs door Roos

Gisteren stapten Johnny de Mol en liefje Anouk van Schie onverwacht in het huwelijksbootje. Althans, voor ons dan. Tante Linda de Mol wist de boel slim om de tuin te leiden door te zeggen dat de tortelduifjes pas volgende week zouden trouwen. Slim gedaan, want nu is het dus al gebeurd, zonder paparazzi, bemoeiende fans en irritante media (wij dus).

Buenes Aires

Zo groot als Johnny het had kunnen vieren, zo klein heeft hij het uiteindelijk gedaan. Geen pottenkijkers en tierenlantijnen, maar gewoon hij, Anouk en familie en vrienden. Toch was het niet helemaal gewoontjes, want de twee gaven elkaar niet het ja-woord bij het lokale gemeentehuis in Schubbekuttenveen. In plaats daarvan kozen ze voor een tropische bestemming in Zuid Amerika, namelijk in het zonnige Buenos Aires. 

Zonnige foto

Johnny postte zojuist een enthousiaste foto vanuit het zonnige vakantie-oord en de tekst "Nice to meet you Diego! I love your country!! 🇦🇷🙌🏻🌟" Voor een glimp van de kiekjes van de grote dag moeten we helaas nog even geduld hebben, maar we houden je uiteraard op de hoogte met wat Johnny-spam.

Lees ook: Haha! Dit verzonnen interview met Drew Barrymore slaat de plank volledig mis

Beeld: Brunopress