Na na na diva: Dochter van Beyoncé heeft nu al een eigen stylist

Celebs door Michelle Habets

Dat Beyoncé en manlief Jay-Z zwemmen in het geld is geen geheim. Het stel is in 2016 niet voor niets uitgeroepen tot best betaalde beroemde koppel ter wereld met een vermogen van 107.5 miljoen dollar. Hun zesjarige dochtertje Blue Ivy lijkt zo nu en dan ook een zakcentje mee te snoepen. Al vanaf 2013 heeft zij namelijk haar eigen stylist en personal shopper. Even voor de record: toen was de kleine meid pas 20 maanden oud. 

Lees ook: Hoera! 3JS-zanger Jan Dulles wordt voor de eerste keer vader

Outfit

Als dochter van Queen-B mag je natuurlijk wel wat klasse uitstralen, daarom krijgt de zesjarige spruit hulp van haar eigen stylist Manuel Mendez. Vroeger was hij de personal assitent van Beyoncé zelf, maar aan Women's Wear Daily vertelt hij dat hij sinds 2013 bij Blue Ivy op de loonlijst staat. Hij is verantwoordelijk voor de meeste outfits waar de piepjonge meid en public in verschijnt.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

#kidsstyling Manú Man XOXO.

Een bericht gedeeld door Manuel A. Mendez (@mmanuelamendez) op

Schilderij

De zesjarige stond een tijdje terug ook al in de spotlights, toen zij maar liefst 19.000 dollar bood op een schilderij tijdens een veiling. Als het aan Blue Ivy had gelegen was dit bedrag nog veel hoger geweeest, maar gelukkig hield papa Jay-Z het bordje van zijn dochter vakkundig tegen. Tja, met zoveel geld hadden wij het ook wel geweten!

Beeld: Brunopress

Lees ook: Wow! Je herkent Blair van Gossip Girl niet meer terug met haar nieuwe kapsel