Wow! Je herkent Blair van Gossip Girl niet meer terug met haar nieuwe kapsel

Celebs door Roos

We kennen Leighton Meester als Upper East Sides grootste roddeltante Blair Waldorf in de hitserie Gossip Girl. Met haar perfect gestylede outfits en lang kastanjebruin haar leek ze hard, maar onder dat masker schuilde een onzekere tiener. In het echte leven lijkt de actrice daarentegen verre van onzeker, afgaande op haar nieuwe kapsel. Van kastanjebruin naar, jazeker, platinablond. En dat ze het kan hebben staat buiten kijf.

Lees ook: Blake Lively is 27 kilo afgevallen en ziet er nu zo uit

Drastische verandering

Tijdens Gossip Girl smulden we al van de scandalous lifes of Manhattans elite Serena en Blair. En nu de serie voorbij is, komt daar zéker geen verandering in. We blijven smullen van elke move die actrices Leighton Meester en Blake Lively maken. Zoals bijvoorbeeld toen manlief Ryan Reynolds zijn vrouw Blake genadeloos in de maling nam.

Ook het leven van Leighton blijft niet onbesproken en al helemaal niet nu ze een drastische verandering aanbracht aan haar kapsel. Ze besloot het over een compleet andere boeg te gooien en knipte de boel kort. Ook was ze toe aan een fris zomerkleurtje en we moeten zeggen, ze kan ook alles hebben.

Lees ook: Fan van Gossip Girl? Deze 5 series vind je ook leuk 

Beeld: BrunoPress