Gossip Girl seizoen 5 (let op: spoilers)

Media door Redactie Ze.nl
Gossip Girl-fans opgelet: seizoen vijf staat voor de deur! Wat hebben hottie Nate Archibald, bitchie Blair en de andere Upper East Siders allemaal meegemaakt tijdens de zomer? Dat wordt weer smullen?

Vanaf 26 september is de heerlijke zwijmelserie weer te zien op de  Amerikaanse televisie. Voor ons is het dus nog even wachten, maar lang leve het internet! Voor de dames die het op de Nederlandse televisie volgen, let op: er kunnen spoilers in dit artikeltje staan.

Maar eerst even terug in de tijd, want hoe is seizoen vier ook alweer geëindigd? Blair is verloofd met Louis (de Franse prins uit seizoen drie), maar beleeft een romantische avond met haar grote liefde Chuck. Hoewel de twee ontzettend veel van elkaar houden, besluit Chuck dat het beter is voor Blair om te trouwen met de stabiele Franse prins en neemt daarom afstand van haar. Het seizoen eindigt met een close-up van een positieve zwangerschapstest in de prullenbak van huize Blair en Serena, maar van wie is de test? Van Blair en zo ja: wie is dan de vader (Chuck of de prins?)? Of toch van Serena?

Het nieuwe seizoen zit natuurlijk weer vol liefde, drama en spanning. Chuck en Nate besluiten na hun wereldreis te stoppen in Los Angeles om Serena op te zoeken en dingen lopen al snel uit de hand. Terug in New York - na een heerlijke zomer met haar verloofde op Monaco - komt Blair erachter dat het leven van een princess-to-be nog niet zo makkelijk is... Al helemaal niet als je worstelt met gevoelens voor iemand anders. Als Dan erachter komt dat Vanessa stiekem zijn autobiografische roman heeft gepubliceerd, is hij doodsbang voor de reactie van zijn vrienden en familie. En wat voert nichtje Charlie - eigenlijk een actrice - toch in haar schild?

Een seizoen om niet te missen dus?  XOXO

Bekijk hier alvast de trailer van seizoen 5:
 
fout in embed: media provider niet ondersteund