Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Favorite fashionista: Blake Lively

We leerden haar kennen als de it girl uit Gossip Girl, maar Blake Lively heeft het ook in real life gemaakt. Haar casual/chique stijl en altijd vrolijke attitude maakt haar een van de populairste fashionista?s van dit moment.
 
En dat is helemaal terecht, als je het mij vraagt. Want ik ben al sinds de eerste aflevering van Gossip Girl helemaal verliefd op de stijl van Blake. Ik kan dagenlange Gossip Girl-marathons houden en vervolgens weer honderd nieuwe ideeën hebben voor verschillende outfits in verschillende stijlen. Hoewel het dan eigenlijk de door de stylist bedachtte stijl van Blakes personage Serena van der Woodsen is, wordt Blake zelf ook vaak genoeg gespot in een van de hippe, typisch New Yorkse outfits.


Stijlicoon
Zo vaak, dat deze blonde beauty inmiddels uitgegroeid is tot een heus stijlicoon. Modekoning Karl Lagerfeld noemde haar een American dream girl en gaf haar de hoofdrol in de campagne voor de Chanel Mademoiselle handtassencollectie, Frida Giannini koos haar als het gezicht voor de Gucci Première-parfum en het schijnt dat Christian Louboutin haar zelfs zijn gehele lentecollectie uit 2012 cadeau gaf. Wow!
 
Maar om nou te zeggen dat mijn stijl net als die van Blake Lively is, gaat mij te ver. Ik heb geen perfect figuurtje, golvende blonde haren tot op mijn kont of een garderobe met designers waar je u tegen zegt. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet een van mijn grootste inspiratiebronnen is.
 

Inspiratie
Vooral haar casual/chique outfits spreken bij mij tot de verbeelding. Een paar skinny jeans met een leuke blazer, opvallende accessoires en een paar flink hoge hakken: that?s my style! Daar staat tegenover dat ze, mocht er een feestje zijn, ook echt kan uitpakken met een enkellange avondjurk. En zodra ze het vliegtuig instapt of even pauze heeft tijdens een lange filmdag, trekt ze net zo makkelijk een comfortabele jeans en een paar Uggs aan.
 
Het feit dat ze er altijd vrolijk bij blijft kijken, maakt het alleen nog maar leuker. Blake is een frisse persoonlijkheid en dat straalt ook uit naar haar kleding. Haar armcandy in de vorm van hubby Ryan Reynlods zal daar overigens vast ook aan bijdragen. Wie wordt daar nou niet jaloers van?

Ook in de stijl van Blake erbij lopen? Hier wat leuke items!


Lees ook Xandra's vorige modeartikelen!
 

Xandra (23) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.wordpress.com, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.