Hoera! 3JS-zanger Jan Dulles wordt voor de eerste keer vader

Celebs door Michelle Habets

Gisteravond traden de 3JS op in het Gelderlandse Doetinchem. Toen het concert ten einde was, wilde Jan Dulles een 'geheimpje' met het publiek delen. De 43-jarige zanger maakte toen bekend dat hij en zijn vriendin Caroline Mol een kindje verwachten. 

Lees ook: Kijkers lachen zich rot om Gordon & Estelle: Weg Ermee!

Concert

Jan besloot de komst van zijn eerste kindje aan te kondigen vlak voor het nummer ‘Wiegelied’.“Ik wil een geheimpje met jullie delen", vertelde Jan aan het publiek. “Dit lied krijgt vandaag voor de eerste keer voor mij betekenis, want ik word vader." Het publiek ging uit zijn dak en Jan werd gefeliciteerd door de andere leden van de 3JS, Jaap Kwakman en Jan de Witte. 

Geheim

Vanochtend postte Jan een video waarin hij bevestigt dat hij vader wordt. Ook laat hij weten dat Jan, Jaap en de bandleden net als het publiek nog niet wisten van de zwangerschap. In de Facebookvideo krijgen we ook te horen dat zijn vriendin al 10 weken zwanger is. Het stel had de zwangerschap liever geheimgehouden, maar omdat de buik van Caroline al begint te groeien hadden de twee eigenlijk geen keuze. 

Beeld: Brunopress

Lees ook: Wow! Je herkent Blair van Gossip Girl niet meer terug met haar nieuwe kapsel